reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Soutěž se Zebra systems - vyhodnocení

30.1.2007, Karel Polívka, soutěž
Soutěž se Zebra systems - vyhodnocení
Soutěž o 3 licence programu Acronis True Image 10 Home (1 licence je v hodnotě cca 1200,- Kč) je již za námi, proto nadešel čas na vyhlášení výherců. Soutěž se sestávala jako vždy z 10 vědomostních otázek, jejichž výskyt se na našich stránkách...
Soutěž o 3 licence programu Acronis True Image 10 Home (1 licence je v hodnotě cca 1200,- Kč) je již za námi, proto nadešel čas na vyhlášení výherců.



Soutěž se sestávala jako vždy z 10 vědomostních otázek, jejichž výskyt se na našich stránkách datoval k pracovním dnům v období od 15.1.2007 do 26.1.2007.

Do slosování postoupili pouze ti, kdo odpověděli správně na více než 7 otázek z celkového počtu deseti (tedy 8, 9 nebo 10). Šanci vyhrát měli opět pouze ti, kdo mají v profilu vyplněny pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení a adresu).

Soutěže se celkem zúčastnilo 798 čtenářů, z nichž jich do slosování postoupilo 220 (což byli ti, kteří měli více jak 7 správných odpovědí z celkového počtu 10). Provedli jsme seřazení výsledků (od nejvyššího počtu bodů po nejnižší, přičemž se pořadí účastníků se stejným počtem bodů dále řadilo podle abecedního pořadí jejich e-mailové adresy) a následně jsme výherce vybrali pomocí generátoru náhodných čísel na Random.org (vybírá náhodná čísla na základě atmosferického šumu).


Vygenerovaná čísla odpovídají následujícím účastníkům:

Mikeš Petr, Tomáš Zach, David Rekl


Výhercům gratulujeme!


Současně se zveřejněním této zprávy byl výhercům zaslán informativní e-mail z mé strany a jakmile budou na tento e-mail reagovat, budou jim následně ceny od nás zaslány. Všem ostatním děkujeme za účast a doufáme, že i příště zkusí své štěstí.
reklama