reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Středověká řežba For Honor od Ubisoftu brzy nabídne betu

23.1.2017, Jan Vítek, aktualita
Středověká řežba For Honor od Ubisoftu brzy nabídne betu
Ubisoft vydal nový trailer pro svou hru For Honor, která nám umožní bojovat za území na straně rytířů, Vikingů a samurajů. Vedle toho se dozvíme, jaký hardware si máme připravit a že se můžeme těšit na chystanou betaverzi.
For Honor bude patřit mezi tzv. akční hack'n'slash tituly, takže půjde o hru specializující se na chladné zbraně, které bude třímat v rukách jedna ze tří bojujících skupin. Vedle kampaně pro jednoho hráče se chystá i online multiplayer. Samotný systém soubojů je zde označován jako Art of Battle a znamená, že pokud hráč potká někoho silnějšího, koho už nemůže bez mrknutí oka zkosit, hra se přepne do soubojového režimu. V něm už si budeme vybírat, jak bude postava útočit, přičemž tu bude záležet na slabých místech oponenta, zvolení správné pozice k útoku i obraně a využití speciálních schopností. Je zřejmé, že právě na provedení Art of Battle bude úspěch této hry do velké míry závislý.





Nyní Ubisoft přichází s podrobnými specifikacemi, které se týkají minimálních a doporučených sestav. Co se týče minimální konfigurace, ta má stačit na hraní v 720p při 30 FPS, což bude chtít Intel Core i3-550 | AMD Phenom II X4 955 nebo srovnatelné CPU, dále 4 GB RAM a grafiku úrovně Nvidia GeForce GTX950 / GTX1050 AMD Radeon R9 370 / RX460 se 2 GB RAM. Pro hraní v 1080p při 60 FPS budeme potřebovat Intel Core i5-2500K | AMD FX-6350 nebo podobný procesor, 8 GB RAM a GTX970/GTX1060 či R9 380/RX470 také alespoň se 2 GB paměti, což v této třídě pochopitelně není žádný problém.


Ubisoft se také chystá tuto hru dobře vyladit pro gamepady konzolí Xbox 360, Xbox One (Elite) či PS4 a dále také pro Steam Controller či OUYA. To ostatně není překvapivé vzhledem k očekávanému hernímu systému, který by měl dle popisu vypadat podobně jako klasické mlátičky, kde se široce využívají různá komba.

Pokud máte zájem, můžete se přihlásit jako betatesteři, kteří si budou moci tuto hru vyzkoušet už 26. ledna. Finální verze bude do světa vypuštěna na Valentýna (14. února), což je bezesporu velice vhodné datum pro takový titul.

Zdroj: Ubisoft

reklama