reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Sun představuje úložná zařízení zjednodušující správu datových úložišť

18.11.2008, Marek Štelčík, aktualita
Sun představuje úložná zařízení zjednodušující správu datových úložišť
Společnost Sun Microsystems, oznámila dostupnost řady unifikovaných úložných systémů Sun Storage 7000, známé rovněž pod kódovým označením Amber Road. Nová řada úložných produktů je založena i na softwarovém portfoliu Sunu a využít tak můžete...
Společnost Sun Microsystems, oznámila dostupnost řady unifikovaných úložných systémů Sun Storage 7000, známé rovněž pod kódovým označením Amber Road. Nová řada úložných produktů je založena i na softwarovém portfoliu Sunu a využít tak můžete diagnostické funkce pro odstraňování problémů, optimalizovaný výkon, čtvrtinovou spotřebu energie oproti předchůdcům. Nově uvedená řada Sun Storage 7000 zahrnuje tři zařízení Open Storage: Sun Storage 7110, 7210 a 7410. Nechybí vysokorychlostní síťová a pásková rozhraní a novinky hybridní úložiště s flash disky podporovaná souborovým systémem Solaris ZFS.



Technologie Flash Hybrid Storage Pools umožňuje automaticky optimalizovat výkon a případně snižovat nároky na napájení a chlazení. Prvně zmíněný Sun Storage 7110 představuje kompaktní model s kapacitou 2 TB. Model střední třídy Sun Storage 7210 nabídne ve zhuštěném 4U provedení až 48 TB úložného prostoru a podporuje i SSD disky. Sun Storage 7410 podporuje až 500 TB. Všechny úložné systémy řady Sun Storage 7000 nabízejí v základní výbavě datové služby jako pořizování snímků a klonování disků, obnovení, zrcadlení, RAID-5, RAID-6, replikaci, aktivní clustering, kompresi, thin provisioning, CIFS, NFS, iSCSI, HTTP/FTP a WebDAV. Ceny ve zprávě nejsou zveřejněny.

Zdroj: TZ Sun
reklama