reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět mobilně - nový magazín v našem portfoliu

15.5.2013, Karel Polívka, článek
Svět mobilně - nový magazín v našem portfoliu
Tímto představujeme náš nový magazín Svět mobilně, v kterém se budeme věnovat mobilním zařízením – notebookům, tabletům, mobilním telefonům, čtečkám elektronických knih a souvisejícímu příslušenství.

Proč nový magazín?


Možná Vás napadne, že podobných serverů je tu už dost. Pokud má ale obsah díky svému zpracování a informační hodnotě co nabídnout, je vždy šance na úspěch. Chceme jít svou cestou a dělat to, o čem si myslíme, že má smysl a co nás baví. O úspěchu nechť rozhodnou čtenáři.


Nápad odloučit ze Světa hardware oblast mobilních zařízení za účelem vytvoření samostatného serveru byl ve vzduchu už několik let, jelikož ne všechno, o čem bychom chtěli psát, se na Svět hardware hodí. Impulzem pro uskutečnění tohoto kroku se teď stala možnost navázat na server ce4you.cz (který spuštěním Světa mobilně na konci dubna ukončil po 14 letech svůj provoz) a vnoření jeho dosavadního obsahu (recenze, články, aktuality, kompletní diskuzní fórum) do našeho vlastního redakčního systému a diskuzního fóra založeného na profesionální platformě vBulletin 4, jež patří celosvětově mezi ty nejvíce úspěšné a oblíbené. Podoba a funkčnost magazínu i fóra Světa mobilně se shoduje s našimi ostatními servery.





Jedná se o výsledek dohody mezi tvůrcem serveru ce4you.cz, Pavlem Kozou, a námi, společností oXy Online s.r.o., aby mohlo být množství zajímavých článků a diskuzí o tématech ze světa Windows Ce/Mobile/Phone nadále dostupné na podobně tematicky zaměřeném serveru s potenciálem růstu, jelikož aktualizace magazínu ce4you.cz skončila na konci roku 2010. Budeme se snažit, aby na něj nový magazín úspěšně navázal a přinášel zajímavé informace o aktuálních produktech a službách z mobilní sféry. Zaměřovat se budeme nejen na mobilní telefony, ale i na notebooky, tablety, elektronické čtečky knih, GPS navigace apod. Dojde tak k částečnému tematickému přesunu ze Světa hardware, kde se tento obsah momentálně nachází (proto zatím nejsou všechny rubriky na Světu mobilně zaplněné).

Svět mobilně tak doplní naše zaběhnuté magazíny Svethardware.cz, Digimanie.cz a TVFreak.cz, přičemž každý má vlastní diskuzní fórum (Digimanie má navíc i fotogalerii).





Nové články a aktuality


Nové články a aktuality o mobilních zařízeních publikujeme už pár dní pouze na Světu mobilně. Z článků doporučujeme velký přehled mobilních platforem a recenzi tabletu Point of View Mobii 945. Brzy bude možné si v profilu nastavit e-mailové upozorňování na nové články a soutěže ze Světa mobilně. Můžete také odebírat RSS magazínu: www.svetmobilne.cz/export.jsp?format=rss2

Nebo se stát fanouškem na facebooku: www.facebook.com/Svetmobilne.cz

 

Byl jste registrován na ce4you?


Pokud jste měl registraci na původním serveru ce4you, byl Váš profil s diskuzní historií u článků v magazínu i na fóru naimportován do Světa mobilně, na základě čehož Vám byl odeslán aktivační e-mail pro nastavení nového hesla (pokud nedorazil, můžete si jej nechat poslat pomocí tohoto formuláře). Z údajů jsme importovali pouze loginy a k nim přidružené e-mailové adresy.




Pokud login z ce4you odpovídal už nějakému, který se v naší databázi nacházel, došlo k jeho přejmenování přidáním řetězce znaků "_ce4you". Pokud se jedná o Váš případ a budete chtít login přejmenovat, jelikož zde pod ním budete chtít nadále působit, přepošlete nám e-mail ohledně aktivace doplněný o žádost o přejmenování na webmaster(zavináč)svetmobilne.cz.


Máte profil na Světu hardware, TV Freaku, Digimanii?


V tom případě se můžete na Světu mobilně přihlásit s Vašimi už existujícími údaji, které používáte pro naše ostatní magazíny. Nová registrace není potřeba, Váš profil je zde automaticky funkční.


Držte nám palce, ať je rozjezd serveru úspěšný a my se budeme snažit, aby Vám měl co nabídnout :-)

Karel Polívka
publisher magazínů oXy Online
reklama