Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Synology odhalil NAS DS1513+ pro malé podniky

13.5.2013, Jan Vítek, aktualita
Synology odhalil NAS DS1513+ pro malé podniky
Synology si připravila nový model NAS serveru s označením DS1513+, který je určený pro malé podniky, jimž nabídne vysoký průtok dat, snadné použití a také ochranu dat díky nabídce polí RAID. S přídavnými zařízenímí můžeme škálovat až na...
Synology si připravila nový model NAS serveru s označením DS1513+, který je určený pro malé podniky, jimž nabídne vysoký průtok dat, snadné použití a také ochranu dat díky nabídce polí RAID. S přídavnými zařízenímí můžeme škálovat až na 60 TB diskového prostoru a díky čtyřem konektorům gigabitového Ethernetů a Link Aggregation pak můžeme dosáhnout rychlostí přes 200 MBps při uploadu a 350 MBps při čtení. Další možností samozřejmě je využití ethernetových přípojek samostatně, třeba pro zapojení k jiné síti nebo pro záložní připojení.





Hlavní jednotka, čili naše DS1513+, může nést až pět pevných disků či SSD (3,5" a 2,5") a pak tu je možnost využití dvou přídavných jednotek DX513, které dohromady dodají deset dalších pozic. Krom toho můžeme NAS spárovat s dalším stejného typu a využít funkci Synology High Availability (SHA), která zajistí dostupnost dat i v případě, že jeden z nich kompletně selže. Tuto funkci Synology dosud nabízel jen pro své RackStation.

Dále tu máme podporu pro VMware vSphere 5.1 s VAAI, Microsoft Hyper-V a Citrix XenCenter, vytvořit můžeme až 100000 ADS uživatelských účtů či skupin a chráněni jsme také proti selhání ventilátoru (druhý zvýší svou rychlost, aby kompenzoval jeho výpadek).

Synology DS1513+ s tříletou zárukou již proudí na trh.

Zdroj: TZ Synology