reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Thermaltake konečně uvádí na trh myš Level 10 M

4.9.2012, Jan Vítek, aktualita
Thermaltake konečně uvádí na trh myš Level 10 M
Už na začátku tohoto roku ohlásila společnost Thermaltake ve spolupráci s BMW DesignworksUSA novou myš Level 10 M, kterou posléze v březnu představila i oficiálně. A nebyl by to Thermaltake, aby si k tomu nepřizval řadu profesionálních hráčů,...
Už na začátku tohoto roku ohlásila společnost Thermaltake ve spolupráci s BMW DesignworksUSA novou myš Level 10 M, kterou posléze v březnu představila i oficiálně. A nebyl by to Thermaltake, aby si k tomu nepřizval řadu profesionálních hráčů, jejichž jména se snaží s touto myší spojit. Nás ale budou zajímat především fakta a specifikace.





Na ta Thermaltake naštěstí nezapomněl, i když většinu jsme znali již předtím. Jednak je to 3D Steering Axis Movement, čili možnost upravit výšku a tvar myši tak, aby nám co nejlépe padla do ruky. Kvůli tomu myš nemá klasický tvar, ale viditelně posuvný kryt. Ten sedí na hliníkové základně a chlubí se svým Air-Through Ventilation System, čili perforováním pro lepší odvětrávání potu.

Level 10 M Mouse je samozřejmě také programovatelná myš. Má dvě klasická tlačítka na vrchu a k tomu pět dalších na stranách, kde tlačítko Z zvládne až pět různých příkazů a ve hrách může posloužit pro přepínání mezi profily. Jaký máme zrovna aktivovaný, to nám napoví jedna ze sedmi barev podsvícení.

Senzor této myši nabídne rozlišení 800 až 8200 dpi a také tu je Function-Lock Mechanism pro uzamknutí bočních tlačítek pro případ, že je nebudeme potřebovat a budeme chtít zabránit jejich nechtěnému stisknutí. Myš by se již v těchto dnech měla dostávat na celosvětové trhy včetně Evropských, a to ve čtyřech barevných provedeních - černé, bílé, zelené a červené. Cena byla stanovena na 99 USD.

Zdroj: TZ Thermaltake
reklama