reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Thermaltake představuje Mozart TX - domácí zábavní centrum

30.8.2006, Jan Vítek, aktualita
Thermaltake představuje Mozart TX - domácí zábavní centrum
Mozart TX je podle slov firmy Thermaltake Technology revolučním konceptem domácího zábavního centra, neboli spojením domácího kina a herního systému. Právě herní stránka je to, na co se dle dle Thermaltaku u dnešních HTPC (jak už ostatně...
Mozart TX je podle slov firmy Thermaltake Technology revolučním konceptem domácího zábavního centra, neboli spojením domácího kina a herního systému. Právě herní stránka je to, na co se dle dle Thermaltaku u dnešních HTPC (jak už ostatně vyplývá z jejich názvu) zapomíná, alespoň co se týče opravdového výkonu.



Systém Mozart TX tudíž v sobě má integrovat výkonný herní počítač společně s multimediálním centrem. Označován je jako "cube tower" skříň, což ostatně je lépe vystiženo jeho vzhledem, jenž je navržen tak, aby na podlaze zabíral co nejméně místa. Uvnitř je však uzpůsoben pro maximální rozšiřitelnost a také možnosti chlazení nejsou vůbec malé, vždyť skříň podporuje až pět 120mm ventilátorů vepředu i vzadu, nebo i systém vodního chlazení.



Další vlastností nového Mozartu je možnost instalace dvou základních desek ATX, BTX nebo Mini ITX, čímž si můžete do skříně nainstalovat například systém s nízkou spotřebou pro sledování filmů a hned vedle moderní a výkonný počítač pro hraní her, přičemž oba je možné provozovat současně. Novinkou je i 7" šachta, kam můžeme vložit odpovídající zatahovatelný LCD displej, který může posloužit v kombinaci s dálkovým ovládáním. Mozart TX bude dodáván buď v celohliníkovém provedení, nebo v SECC kabátě a hliníkovém předním panelu. Tyto verze se od sebe samozřejmě budou výrazně lišit cenou, ale bližší informace zatím ještě nejsou známy.

Zdroj: Thermaltake
reklama