reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Thermaltake Urban Series obohacena o model S71

3.4.2013, Jan Vítek, aktualita
Thermaltake Urban Series obohacena o model S71
Thermaltake má v nabídce již tři modely skříně Urban, které nyní doplňuje čtvrtý, jenž se od ostatních liší především tím, že je schopný pojmout i velké základní desky Extended ATX (E-ATX). Jinak by už tato série konečně měla být kompletní,...
Thermaltake má v nabídce již tři modely skříně Urban, které nyní doplňuje čtvrtý, jenž se od ostatních liší především tím, že je schopný pojmout i velké základní desky Extended ATX (E-ATX). Jinak by už tato série konečně měla být kompletní, čili jde o Urban S21, S31, S41 a S71.




Urban S71 je tedy model typu Full Tower prodávaný ve verzi s plnou bočnicí nebo s plexisklem v bočnici, ale jinak jsou obě stejné. Jejich rozměry tak jsou 534 x 213 x 584 mm, hmotnost 10,5 kg a postaveny jsou z materiálu SECC (dle hmotnosti nejspíše 0,8mm).





Přední panel má však čelo pokryté broušeným hliníkovým plechem a na jeho horní straně jsou dva porty USB 3.0 a stejný počet USB 2.0 vedle dvou audio konektorů a také dokovací stanice pro 3,5" či 2,5" disky a SSD, což je stejné i u ostatních modelů série Urban.

Uvnitř Urban S71 pak je místo pro tři mechaniky a šest pevných disků, předinstalován je jeden 200mm ventilátor nahoře a stejně velký vepředu s řízenými otáčkami a pak také zadní 120mm Turbo Fan. Dále tu je místo pro až osm karet, 240mm radiátor vodního chlazení a dlouhé grafické karty (až 344 mm). Chladič procesoru může být vysoký až 160 mm.

Zdroj: TZ Thermaltake
reklama