reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Thermaltake uvádí skříň Element T

19.5.2009, Jan Vítek, aktualita
Thermaltake uvádí skříň Element T
Společnost Thermaltake po modelu Element S uvádí novou skříň s označením Element T. Původní Element S je označována jako skříň pro profesionály, i když dle naší recenze má k tomuto daleko. Nyní představená Element T je zase propagována jako...
Společnost Thermaltake po modelu Element S uvádí novou skříň s označením Element T. Původní Element S je označována jako skříň pro profesionály, i když dle naší recenze má k tomuto daleko. Nyní představená Element T je zase propagována jako model pro události eSports, tedy pro uživatele-hráče, kteří potřebují s počítačem často cestovat.



Dle vlastních slov se Thermaltake zde zaměřil na pět T - Tactics, Transformable, Titanic, TtXGameshield a Transportation. Vše také náležitě vysvětluje: Tactics znamená "taktický vzhled", ať už to tedy znamená cokoliv, Transformable je tu díky tomu, že můžeme vepředu použít 120 - 200mm ventilátory a v boku 120 - 230mm, Titanic asi má mít vztah ke slavné lodi kvůli pozicím pro sedm 3,5" disků a jednomu 2,5" - ten především pro zařízení SSD.



Následuje TtXGameshield, pod čímž se skrývá zámek pro klávesnici a myš, aby nám je někdo na lanparty nečmajznul a nakonec Transportation si Element T vysloužil díky využití přítlačných šroubků pro instalaci mechanik, disků a karet. Zvláštní, jak dnes dokáže výrobce v propagačních materiálech využít tak běžnou věc jako šroubky a prezentovat ji jako nějakou výhodu. Třeba se dočkáme ústupu plastových mechanismů a za patřičného marketingového vychloubání se přesuneme opět k osvědčeným šroubkům. Divná to doba.

Element T jinak přichází s rozměry 480 x 210 x 525 mm a hmotností 6,95 kg (materiál SECC, tedy asi 0,6 - 0,7mm tloušťka). Chladicí systém nám nabídne kromě prázdných pozic také zadní 120mm ventilátor na 1400 RPM a horní 200mm model na 800 RPM. Dovnitř se vejde deska formátu mATX, či ATX a vepředu se setkáme s audio konektory a dvěma porty USB 2.0.

Zdroj: TZ Thermaltake
reklama