reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Thermaltake vypouští nové zdroje Evo Blue 2.0

16.10.2012, Jan Vítek, aktualita
Thermaltake vypouští nové zdroje Evo Blue 2.0
Thermaltake zařazuje do své nabídky hned šest nových zdrojů patřících do rodiny Evo Blue 2.0, které navazují na původní Evo Blue z roku 2009. Jedná se o první zdroje s "turbem" a zaměřeny jsou především na herní a prostě výkonné sestavy....
Thermaltake zařazuje do své nabídky hned šest nových zdrojů patřících do rodiny Evo Blue 2.0, které navazují na původní Evo Blue z roku 2009. Jedná se o první zdroje s "turbem" a zaměřeny jsou především na herní a prostě výkonné sestavy.





Thermaltake Evo Blue 2.0 jsou modulární zdroje s výkonem 850, 750 a 650 W a certifikací 80 Plus Gold, dle níž dosahují účinnosti až 92 %. Jejich Turbo tlačítko dokáže v případě potřeby umožnit, aby zdroje mohly poskytnout ještě o 100 W více energie. Thermaltake nemluví o žádném časovém omezení a mě by zajímalo, jaký jiný účel to má než to, aby se taková funkce dobře vyjímala v marketingových materiálech.





Dále nám Evo Blue 2.0 nabídnou funkci FanDelayCool, která prezentována coby technologie pouze ponechá po vypnutí počítače ventilátor v běhu, aby počítač rychleji vychladnul. Dále můžeme zmínit, že tyto zdroje mají vždy po jedné +12V větvi, pro chlazení využívají 140mm ventilátor, dále slibují kvalitní komponenty jako japonské kondenzátory a také modulární kabeláž.

Thermaltake se zde také zaměřil na design, takže kromě černé tu budeme mít i khaki provedení a speciální logo série Evo Blue 2.0. LED podsvícení ventilátoru pak bude ukazovat stav zdroje. Modrá znamená normální stav, červená pak provoz v turborežimu.

Zdroj: TZ Thermaltake
reklama