reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Thermaltake Water 3.0 - nová série vodního chlazení

29.4.2013, Jan Vítek, aktualita
Thermaltake Water 3.0 - nová série vodního chlazení
Thermaltake si připravil novou sérii vodních chladičů, které má ve skutečnosti opět na svědomí firma Asetek. Budou se ale prodávat pod značkou Thermaltake jako Water 3.0 patřící mezi LCS - Liquid Cooling Systems a dělit se budou na tři modely...
Thermaltake si připravil novou sérii vodních chladičů, které má ve skutečnosti opět na svědomí firma Asetek. Budou se ale prodávat pod značkou Thermaltake jako Water 3.0 patřící mezi LCS - Liquid Cooling Systems a dělit se budou na tři modely -- Extreme, Pro a Performer.




Thermaltake Water 3.0 Extreme


Všechny tři modely v sérii Water 3.0 si budou podobné až na velikost radiátoru. U modelu Performer tu bude základní tenký radiátor pro 120mm ventilátory, model Pro nabídne stejně velký, ovšem s dvojnásobnou tloušťkou 49 mm a nakonec tu je nejvýkonnější Extreme s radiátorem pro dva 120mm ventilátory.

Jinak je to celkem jasné. Chladiče využívají uzavřený okruh s radiátorem na jedné straně a s vodním blokem vybaveným také vodní pumpou na straně druhé. Všechny jsou vhodné pro sockety Intel LGA a AMD FM a AM. Krom toho dostaneme také software pro OS Windows, jenž dokáže monitorovat otáčky pumpy i teplotu chladicího média dle toho nastavovat otáčky ventilátorů.

Motor pumpy by měl dle specifikací pracovat na cca 2900 RPM a otáčky ventilátorů se budou pohybovat mezi 1000 a 2000 RPM. Samotný vodní blok je pak samozřejmě měděný.

Zdroj: TZ Thermaltake
reklama