reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
13.2.2019, Jan Vítek, aktualita
Vývojářské studio Warhorse stojící za úspěšným titulem Kingdom Come: Deliverance bylo koupeno firmou THQ Nordic, a to prostřednictvím její společnosti Koch Media. Předběžná pořizovací cena byla stanovena na 42,8 milionů eur. 
fidorka (47) | 16.2.201912:38
Tož pan Bakala je kabrnák, samotného mě až překvapilo jak moc :­-­)... Ten kmotr mrázek jak byl zastřelen před x lety ­(snad 10 nebo i více ­(?­) ­) a ty různé odposlechy, kdy mluvil předpokládám NAPROSTO UPRIMNE a z patra ­(protože nepředpokládal že ho někdo odposlouchává­), to jsou skutečně perly... a to jak mluví o bakalovi ­(jako opravdu až o ­"criminal mastermind­" to je brutální :­-­)... Mě pan Bakala nikdy nezajímal ale kdo o něm uvažuje jako o ­"čisté duši kterou jenom socky­" nemohou vystát skutečně doporučuju poslechnotu si co o něm říkal mrázek :­-­)...

Jinak proti Vávrovi a Klímovi vubec nic nemám, prostě potřebovali peníze na investici a bakala jim to dal. Odkud to měl jim bylo jedno a osobně s tím nemám problém :­-­)... ­(udělal bych to tak taky­).
Odpovědět0  1
Kýblvágen (5) | 16.2.201920:28
To je ironie, historicka hra z cech, která musela okrast vsechny cechy přes pana Bakalu, aby vůbec vznikla, nedivim se, že je to takovej klenot, je to fakt unikat na svete, to nema nikdo.

Jo pan Bakala, to je novodobej spasitel, pucuje vsem, vsude se snazi pomoct a zavdecit, hotovej lidumil.

Asi bych jim toho chudak moc nepucil, kdyby tady nekdo delal svoji praci a stat fungoval jak ma, museli by pozadat nekoho jineho, shodou okolnosti maji u nas penize vlastne pri vetsine pripadu jen zlodeji, takze by to mozna dopadlo stejne.

Ja jim to zle mam teda, protoze si pujcili od nejvetsiho zlodeje soucasnosti a vlastne asi i historie, dali prednost honeni vlastniho trika, pred obcany zeme. A ted tu hru prodaji za tolik penez, coz je docela podstatna cast celeho rocniho rozpoctu CR, zvracena ironie.
Odpovědět0  0
Kýblvágen (5) | 14.2.20199:45
Skvele bakalo, takze sis namastil kapsu jeste vic, ty smrade. Hra co vznikla prevazne z ukradenych penez a jeste ma uspech, to se muze stat jen tady. Rekli ste tem rakusakum nebo svedum, z ceho sou prevazne ty prachy? Okraden byl stat potazmo obcane! Klima s Vavrou sou jen zaprodanci, jeden si splnil draci doupe v 3D a druhej si udelal stredovekou mafii, vse k jejich spokojenosti. Tak dik bakalo, bez tebe by nebylo v teto zemi ani howno
Odpovědět1  1
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.