reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

TomTom vylepšil svou navigaci XL

17.5.2010, Jan Vítek, aktualita
TomTom vylepšil svou navigaci XL
Společnost TomTom přichází s novým navigačním řešením XL2 IQ Routes Edition, které má být ještě chytřejší a pohodlnější než předchozí model TomTom XL IQ Routes Edition. Zjednodušeno bylo uživatelské menu a také budeme moci využít funkce...
Společnost TomTom přichází s novým navigačním řešením XL2 IQ Routes Edition, které má být ještě chytřejší a pohodlnější než předchozí model TomTom XL IQ Routes Edition. Zjednodušeno bylo uživatelské menu a také budeme moci využít funkce jako navádění do jízdních pruhů či technologie Map Share a IQ Routes.



Pro výpočet optimální trasy bere nový TomTom v úvahu reálně naměřené rychlosti na silnicích a analyzuje denní dobu i den. Jeho obrazovka má úhlopříčku 4,3 palce a uživatel si na ní může zapnout zjednodušené menu s pouhými dvěma volbami – „Naplánovat trasu“ a „Prohlížet mapu“.

A pokud do 30 dnů od prvního zapnutí navigace vyjde nová mapa, budete si ji moci bezplatně stáhnout přes TomTom HOME. Pomocí Map Share pak můžete provádět nutné úpravy map a bezplatně si stáhnout úpravy dalších zákazníků firmy. Najdeme zde také možnost využívat dopravní službu RDS-TMC pro zprostředkování aktuálních dopravních informací.

TomTom XL2 IQ Routes Edition je k dostání v českých obchodech ve třech verzích: XL2 IQ Routes Regional (doporučená cena 3890 Kč), XL2 IQ Routes Europe (doporučená cena 4690 Kč) a XL2 IQ Routes Europe Traffic s dvouletou aktualizací map (doporučená cena 6490 Kč).

Zdroj: TZ TomTom
reklama