reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Toshiba představuje nové notebooky Satellite P a S Series

11.4.2012, Michal Vysušil, aktualita
Toshiba představuje nové notebooky Satellite P a S Series
Známý výrobce na počítačovém trhu, společnost Toshiba, představuje nové notebooky z řady P a S. Modely zaujmou své potencionální zákazníky především vysokým výkonem a kvalitním provedením, kterému dominují části provedené z hliníku. Konkrétně...
Známý výrobce na počítačovém trhu, společnost Toshiba, představuje nové notebooky z řady P a S. Modely zaujmou své potencionální zákazníky především vysokým výkonem a kvalitním provedením, kterému dominují části provedené z hliníku. Konkrétně se jedná o laptopy Satellite S800 a P800.



Toshiba Satellite P800 nabídne nabízí trojici možných displejů (14“, 15,6“ a 17,3“) s LED podsvícením. Co se týká procesorů, budou k dispozici modely třetí generace Intel Core. O zobrazení se postará grafika Nvidia GeForce 630M s technologií Optimus. Z dalších vlastností lze zmínit několik portů USB 3.0, webovou HD kameru, Intel Wireless Display …. Uživatele na cestách by mohl potěšit senzor, který při pádu notebooku vypne pevný disk, čímž se mohou zachránit data. Ceny začnou na následujících částkách: P845 – 799,99 USD, P855 – 799,99 USD, P875 – 849,99 USD.



Řada Satellite S800 nabízí stylové notebooky pro každodenní používání. Nabídne nové procesory Intel Core nebo APU od AMD s grafikou ATI. Co se týče velikosti obrazovky, jsou možnosti stejné jako u modelové řady P800. Tedy 14“ (P845), 15,6“ (P855) a 17,3“ (P875). Laptopy nabídnou technologie jako je USB Sleep & Charge, Media Controller, PC Health Monitor, … Jako optickou mechaniku zde nalezneme klasickou DVD vypalovačku nebo Blu-Ray, Ceny začínají na 699,99 USD.

Nové notebooky od Toshiba se na trh dostanou zhruba v červnu.

Zdroj: techPowerUp
reklama