reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tři nové inkoustové tiskárny Epson

5.4.2012, Jan Vítek, aktualita
Tři nové inkoustové tiskárny Epson
Eposon si pro nás připravil tři nové modely tiskáren, které slibují bezproblémový a nízkonákladový tisk, přičemž jsou vybaveny systémem velkokapacitních inkoustových nádržek. Ty si uživatelé budou moci sami doplnit, aniž by se museli bát...
Eposon si pro nás připravil tři nové modely tiskáren, které slibují bezproblémový a nízkonákladový tisk, přičemž jsou vybaveny systémem velkokapacitních inkoustových nádržek. Ty si uživatelé budou moci sami doplnit, aniž by se museli bát nepořádku nebo problémů. Výsledkem mají být velmi nízké náklady na tisk.





Nová řada zahrnuje modely Epson L800, L200 a L100. Všechny jsou vybaveny technologií Epson Fast Ink Top-up (FIT) se vzduchotěsnými víčky a filtry pro minimalizaci úniku inkoustu. Ve výbavě je také škrticí ventil pro řízení toku inkoustu tak, aby nedocházelo k jeho vracení během tisku a my také mohli snadno a bezpečně tiskárnu přepravovat.

Fototiskárna L800 se dodává se šesti lahvičkami inkoustu s obsahem 70 ml (ten je v černé, azurové, purpurové, žluté, světlé azurové a světlé purpurové barvě). Náklady na výtisk jedné fotografie formátu 10 x 15 cm u ní jsou 0,862 Kč (zvládne to za 12 sekund) a také lze tisknout fotografie na formát A4, a to bez okrajů nebo na CDa DVD.

L200 je multifunkční tiskárna pro tisk, skenování (600 dpi) a kopírování dokumentů a L100 opět jednoúčelová tiskárna. Obě se dodávají s čtyřmi 70ml lahvičkami inkoustu v černé, azurové, purpurové a žluté barvě, k nimž dostaneme také dva náhradní černé inkousty. Jejich provozní náklady jsou 0,039 Kč na černobílou a 0,11 Kč na barevnou stránku. Inkousty pak budou stačit na 4000 ČB stránek a 6500 barevných stránek, přičemž černé inkousty přidají dalších 8000 stránek.

U nás je možné zakoupit modely L800, L200 a L100 od dubna 2012 za ceny od 7508 Kč, 5034 Kč, respektive 4001 Kč s DPH.

Zdroj: TZ Epson
reklama