reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tři nové reprosoustavy v podání Logitechu

24.9.2013, Jan Vítek, aktualita
Tři nové reprosoustavy v podání Logitechu
Logitech si připravil tři nové reprosoustavy určené pro běžné uživatele, kteří je budou moci využít u svých PC, multimediálních přehrávačů či zkrátka všude tam, kde je k dispozici klasický 3,5mm audio výstup. Logitech z200 Multimedia Speakers...
Logitech si připravil tři nové reprosoustavy určené pro běžné uživatele, kteří je budou moci využít u svých PC, multimediálních přehrávačů či zkrátka všude tam, kde je k dispozici klasický 3,5mm audio výstup.





Logitech z200 Multimedia Speakers jsou největší z nové trojice a nabídnou dvakrát dva reproduktory s průměrem 2,5" a celkový výkon 10 W RMS. Na pravé plastové bedničce najdeme dva vstupy (Line in a AUX) a jeden výstup na sluchátka. Na boku je pak ještě trošku skrytý ovladač nastavující intenzitu basů.





Logitech z150 Multimedia Speakers jsou menší a slabší, ale jejich koncept je v podstatě stejný. Využívají celkově dva reproduktory s celkovým výkonem 6 W. Nabídka konektorů má být stejná jako v předchozím případě, pouze o nastavení basů se zde nemluví. Zato si ale budeme moci vybrat mezi černým a černo-bílým provedením.





Logitech z50 Multimedia Speaker už není stereo systém, ale pouze jeden reproduktor v malém těle. Jeho výkon je však i tak celých 10 W díky jednomu 2,25" reproduktoru. Vybaven je jedním 3,5mm vstupem a stejně jako oba ostatní i síťovým adaptérem pro napájení.

Všechny tři novinky mají být k dispozici už od tohoto měsíce za ceny 779, 519 a 519 Kč.

Zdroj: TZ Logitech
reklama