reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tt eSPORTS a myš BLACK Element Cyclone s ventilátorem

21.5.2012, Jan Vítek, aktualita
Tt eSPORTS a myš BLACK Element Cyclone s ventilátorem
Společnost Thermaltake pod značkou Tt eSPORTS připravuje novou myš BLACK Element Cyclone, kterou ocení uživatelé především v parném létě. Je totiž vybavena malým ventilátorem, který není určen k chlazení myši, ale uživatelovy ruky. Schválně...
Společnost Thermaltake pod značkou Tt eSPORTS připravuje novou myš BLACK Element Cyclone, kterou ocení uživatelé především v parném létě. Je totiž vybavena malým ventilátorem, který není určen k chlazení myši, ale uživatelovy ruky. Schválně jestli také někdo navrhne myš s malou botou, která svého majitele v pěkném letním počasí vykopne ven od počítače.





Nicméně bavme se o BLACK Element Cyclone, která je vybavena laserovým senzorem s rozlišením 6500 dpi, k tomu podsvícením s výběrem pěti barev a dále už se Thermaltake v tiskovce věnuje malému ventilátorku. Ten se točí na 6000 RPM, přičemž jeho maximální průtok vzduchu je 2,7 CFM při hlučnosti 21,7 dB. Jeho hluk ale bude položen vysoko, takže bude jistě otravnější než hluk velkého ventilátoru. Ventilátor lze samozřejmě odpojit.


Na stránkách výrobce (viz zdroj) jsou i další specifikace a mezi nimi můžeme najít, že myš využívá tlačítka OMRON, která mají vydržet až 5 milionů stisků a jich má celkem devět programovatelných. Makra a profily (až pět) lze uložit na vestavěnou 128kB paměť a nechybí ani závaží pro úpravu celkové hmotnosti (5x 4,5 gramů). Rozměry této myši jsou 124 x 67 x 41,6 mm.

Zdroj: TZ Thermaltake
reklama