reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tt eSPORTS BLACK V2: přestavěná klasika

30.12.2014, Jan Vítek, aktualita
Tt eSPORTS BLACK V2: přestavěná klasika
Thermaltake pod značkou Tt eSPORTS představuje novou laserovou herní myš BLACK V2, která vychází z původního modelu BLACK. Vylepšeno bylo samotné tělo, tlačítka, ale i laserový senzor a software.
Tt eSPORTS BLACK V2 je tedy založena na modelu BLACK, což je rovněž herní myš s laserovým senzorem. Nový model přináší řadu vylepšení, přičemž jeho srdcem se stal laserový senzor Avago ADNS-9500 s rozlišením 100 až 5700 dpi, což není právě z hlediska rozlišení to nejlepší, co je dnes dostupné, ale ne každý se potřebuje honit za co nejvyšší hodnotou dpi. Thermaltake slibuje, že senzor bude schopen sledovat pohyb myši po široké škále různých povrchů, ale to ostatně slibuje každý.





Nová myš nabídne jedno tlačítko navíc, které je připraveno na levé straně pro palec, čili celkově je vybavena sedmi programovatelnými tlačítky se spínači značky Omron. Díky pět profilům je můžeme naládovat celkem 35 makry či jinými funkcemi. Profily budeme měnit pomocí jednoho z tlačítek na hřbetu myši a příslušnou volbu ukáže barva LED v kolečku. Druhé tlačítko na hřbetu slouží pro nastavení hodnoty dpi, které si můžeme volit v doprovodné aplikaci v krocích po 100 dpi.





Ve spoodní části vidíme malý panel, za nímž se stejně jako u původního modelu mohou skrýt malá závaží, s jejichž pomocí si můžeme upravit celkovou hmotnost myši. Vedle toho tu jsou dva menší přední teflony a dva velké zadní. K počítači se myš připojí pomocí 1,8metrového USB kabelu s pletenou bužířkou a pozlaceným konektorem.





Nová laserová BLACK V2 ještě nedorazila na trh. K dispozici má být celosvětově od poloviny ledna, a to za doporučenou cenu 50 dolarů.

Zdroj: Hexus.net
reklama