reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tt eSPORTS nabídne progamingovou klávesnici Knucker

29.5.2012, Jan Vítek, aktualita
Tt eSPORTS nabídne progamingovou klávesnici Knucker
Společnost Thermaltake si pod značkou Tt eSPORTS připravila novou Knucker Pro-Gaming Keyboard, čili herní klávesnici, kterou prý pomohl navrhnout jistý člen týmu Tt Apollos z přezdívkou Hermes. Výrobce slibuje "technologii" pro výměnu kláves,...
Společnost Thermaltake si pod značkou Tt eSPORTS připravila novou Knucker Pro-Gaming Keyboard, čili herní klávesnici, kterou prý pomohl navrhnout jistý člen týmu Tt Apollos z přezdívkou Hermes. Výrobce slibuje "technologii" pro výměnu kláves, odezvu blízkou mechanickým klávesnicím a komfort. Firma se nás také snaží zaujmout faktem, že s touto klávesnicí byl maestro Hermes obzvláště úspěšný ve hře Kart Rider. No nic, my se raději podíváme na nějaké specifikace.





Klávesnice dle tiskové zprávy nabízí jistou funkci S4Key, která má vycházet z prý známého Repeat-Rate Rotating Movement (čili R3M), což však nezná ani strýček Google. Ovšem pokud jsem zprávu dekódoval správně, a že bych raději louskal kód Navajo, má jít o čtyři rychlosti opakování příkazů při stále stisknuté klávese. Tu můžeme pomocí kombinace kláves Fn + F1 až F4 nastavit na 1x, 2x, 4x a 8x.





Dále tu máme osm vyměnitelných čepiček kláves (šipky a WASD), které můžeme nahradit červenými. Nakonec Thermaltake upozornil na své logo Battle Dragon uprostřed opěrky pro zápěstí, které můžeme oživit pomocí červené LED a kombinaci kláves Fn + F12.

Rozměry klávesnice jsou jinak 450 x 185 x 28,5 mm, hmotnost 880 gramů a anti-ghosting zvládne až 16 kláves najednou. To asi pro případ, že byste do herního zápolení chtěli zapojit i prsty na nohách.

Zdroj: techPowerUp
reklama