Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Ubisoft nabízí zdarma hru Assassin's Creed Syndicate

28.11.2023, Karel Polívka, aktualita
Ubisoft nabízí zdarma hru Assassin's Creed Syndicate
Ubisoft nabízí zdarma Assassin's Creed Syndicate, což je 9. velký díl této populární herní série, který se odehrává v roce 1868 ve Viktoriánském období v Londýně během průmyslové revoluce. Nabídka skončí ve středu 6. 12. ve 14:00.
Jde v pořadí o 9. velký díl série Assassin's Creed, který jako dosud jediný umožňuje v průběhu kampaně střídavě hrát za dvě různé postavy, jež mají odlišné schopnosti, které postupně odemykáte. Jacob Frye je předurčen k soubojům, zatímco Evie Frye se specializuje na stealth. A mimo mise z kampaně lze mezi nimi navíc v otevřeném světě libovolně přepínat podle toho, jakým způsobem zrovna chcete řešit vedlejší aktivity. Další zajímavostí je vystřelovací hák s provazem pro rychlejší pohyb po městě, k čemuž lze využívat i kočáry, které vyplňují ulice Londýna a můžete je obsazovat ve stylu GTA. Dále stojí za zmínku Fight Club aneb neozbrojené souboje v aréně coby vedlejší aktivita, která v jiných dílech série taky nebyla.

 
Nicméně i díky tomu, že předchozí díl Unity měl při svém vydání v roce 2014 množství technických problémů, kvůli kterým se na něj snesla enormní kritika, byl Syndicate z hlediska zájmu hráčů poněkud upozaděný, protože už chtěli výraznější změnu v hratelnosti. Ale jelikož byl Syndicate v době vydání Unity už rozpracovaný projekt, došlo k jeho dokončení s původním konceptem a vyšel tak coby další díl, který se svou hratelností oproti tomu předchozímu stále ještě moc nelišil, přestože nějaké změny a nové prvky obsahoval, viz pár příkladů výše. V následujícím roce 2016 už nový díl ze série AC nevyšel a stalo se tak až v roce 2017 s příchodem Origins, který přinesl největší změny v hratelnosti od vzniku této série.
 
AC Syndicate vyšel 22. října 2015 od vývojářů Ubisoft Quebec (s podporou dalších týmů Ubisoftu). Pro hru vyšla obsahová rozšíření Jack The Ripper, The Last Maharaja, The Dreadful Crimes, Streets of London Pack (obsahuje The Darwin and Dickens Conspiracy + Runaway Train) a několik menších DLC přidávajících volitelné předměty do výbavy (zbraně, outfity).
 
Aktuální hodnocení na Metacritic pro PC: 74 ze 100 na základě 15 recenzí a 7,3 z 10 od hráčů. Možnost aktivovat si standardní verzi zdarma najdete do 6. prosince 14:00 v aplikaci Ubisoft Connect nebo v obchodu Ubisoftu na stránce se hrou.
 
Hráli jste už hru Assassin's Creed Syndicate?
V anketě šlo hlasovat od 28.11.2023 do 28.12.2023. Počet hlasujících: 19
Ano, už jsem ji dohrál do konce.26 %
Ano, mám ji rozehranou.5 %
Ještě ne, ale mám ji už v knihovně a chci si ji zahrát.21 %
Ještě ji ani nemám, ale plánuji si ji pořídit a zahrát.21 %
Ne a ani to nemám v plánu.26 %