reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
21.9.2022, Milan Šurkala, aktualita
Někdo bude mít asi hodně těžký den. Na Internet totiž uniklo 43 minut gameplay videa ze hry Diablo IV, přičemž to vypadá, že byl streamován na Discordu. Hra očividně ještě stále není hotová, místy chybí např. textury.
Buldik (68) | 22.9.202222:26
Sice se to jmenuje Diablo, ale Diablo to vlastně není, protože kouzlem Diabla byli affixy ­- tedy generování prefixů a sufixů, se kterými mohl hráč doslova kouzlit a našlapat tak postavu podle svého uvážení.

Ono sehnat Jewelersko of Whale v light armoru, tedy takovém, které nezpomaluje ­(prefix Jewelers = 4 sockety, suffix of The Whale = 80­-100 HP­) a do toho 4x rare jewely 30% ED, 9Dex, 9Str + FHR­/DTM ... porazilo cokoliv ­"standardizovaného, tedy nejběžnější Enigmu ­(ta se opravdu nepoužívala kvůli stupidnímu teleportu, ale zejména pro staty a rychlost­), na hlavu stejnou sortu Slayer Guard helmy s automody +3 WW, +3Speed, +3BO a narvat to zase takovými jewely ­(šance, že se nageneroval takový jewel byla asi 1:78600000000000­). Chtělo to hodně štěstí, být hodně bohatý ­(takové JAH, ZOD, .... naprosto bezcenné­) a piplat si svůj mlýnek na maso.

To bylo Diablo, tedy pokud mluvíme o hře, kde měl hráč nekonečné možnosti jak hrát a vybavit si svojí postavu. Standardizované ... nic takového, všechno měl hráč v rukách. Žádné zbytečné efekty navíc, ale hru podle sebe a hlavně přehlednou mechaniku ­(DO rovnice generování dmg apod.­). Proplácat se přes ­"Hell­" zvládl každý, ale hrát potom Arnea, Art of War, Postreality ­(PvP ligy, které začínali v 1.09­), později Duelliga.de, Euro PvP League ....

Pokaždé si vzpomenu na svou assu a ty tupce lammerdiny, jak jsem je posílal do blocklocku, přes shadow warriora zaseknul a stačilo pár kopů s crushing blow kreténdin zdechnul, aniž by měl sebemenší šanci roztočit ty svoje ­"kliky­".... Mohli mít upg. Zaka, CTA, HOTO, Enigmu, ... proti hráči neměl sebemenší šanci. Stačil polospánek...

Odpovědět2  0
kazaxx (222) | 22.9.20228:48
No nevím jestli do toho půjdu. Nedávno jsem v akci za 9 EUR kupoval základní verzi trojky a docela bída, pro mě. D3 jsem dohrál za 9 hodin a už se k tomu nevrátil, neláká mě to, možná kdybych šel do datadisků, ale i tak je to prostě takové krátké a prázdné. Zato D2 LoD jsem hrál několik let a až bude v akci D2 LoD v redesignu tak do toho určitě půjdu.
Odpovědět1  0
Lukáš Petříček (282) | 25.9.20228:18
Přesně. Já D3 ani nedohrál. D2:R je super. Sice náročnější na HW, ale pokud má člověk už děti, klidně můžou hrát taky. Hratelnostně skělou hru, ale v super grafice. Po 20 letech návrat legendy. ;­-)
Odpovědět0  0
Jardadoma (1505) | 21.9.202214:26
Žádná tragedie. Rozliseni cca 400x200 a není nic vidět.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.