reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
17.7.2020, Milan Šurkala, aktualita
COVID-19 je poslední měsíce velkým strašákem a není divu, že informace vedoucí k nalezení vakcíny jsou velmi ceněné. USA i Velká Británie nyní zažívají zvýšené množství hackerských útoků snažících se ukrást informace o vyvíjených vakcínách.
hurvinek (63) | 18.7.20207:14
To bude asi nějaká pomluva. Ruští programátoři na zahraniční weby jen zabloudili, když na internetu potírali nacizmus.
Odpovědět0  0
wrah666 (6205) | 18.7.20205:29
M iluji tyhle chvíle. Kdy propaganda o ­"primitivních státech­" narazí na propagandu o ­"hackerech­". Navíc když oni ­"Špičkoví hackeři­" sice rozlousknou každé zabezpečení, ale na místě ­"prý­" nechají svou občanku, vykazující jméno, věk, národnost, adresu.. Pokud se nepletu, tak někdy propagátoři našli i fotky.. Krása, jak jedna hloupá propaganda potírá druhou.. Země může být buď primitivní, s mizerným školstvím, chudá a bez počítačů, nebo mít obrovské množství špičkových odborníků. A aby byla pravda byť desetina podobných zpráv, museli by takových odborníků mít mraky.. Alespoň stovky, spíš řádově víc..
Odpovědět4  4
Tom-One (9) | 18.7.20208:09
A jak jsi přišel na to že jich je ,,mraky,, ?
To že Kreml financuje kampaň poškozující EU a platí podobné skupiny přičemž se snaží celkově poškodit západní demokracie nemění nic na faktu že Rusko je zaostalá čerpací stanice vystupující čistě omylem jako stát.
Řešení je jednoduché,sankce a izolace ruského smradlavého skoro mrtvého medvěda...
Odpovědět4  6
DarkRichelieu (1230) | 18.7.20209:49
Jasně Rusko s HDP nižším než má Itálie, si může dovolit financovat celosvětovou kampaň proti západu, dosazovat US prezidenta na křeslo, manipulovat volbami po celém světě ve svůj prospěch a spousty dalších věcí, které se mu přisuzují jako je např. podplácení migrantů za cestou na západ atd. A západ včele s USA a EU tomu nedokážou se svými mamutími rozpočty, tajnými službami, prakticky celou jim nakloněnou mediální masáží, sluníčkářskou pátou kolonou a jinou placenou propagandou zabránit. Takže buď je Rusko tak schopné, že i Chuck Norris musí smeknout, i když pořád někdo tvrdí, že je to zaostalý stát, který se teprve před 30 lety dostal z pravěku. Nebo západní politici jsou tak neschopní, že jen hledají obětního beránka, na koho tu neschopnost nás dovést k blahobytu a utopii plného sluníčka a radosti dostat. Aneb dnes se nehledají důvody proč a v čem selháváme, ale hledá se nepřítel na kterého to můžeme všechno svést. Když to není Rusko, tak je to Čína, když ne Čína tak Severní Korea, Írán, pravicově smýšlející nebo komunisti, Bašár al­-Asad nebo dnes i oblíbené, že jste bílí a proto nemůžete fotografovat černochy, nebo proto, že ­"všude vládne­" ten ­"bílí muž­" a to je ta brzda. Zítra už asi ani nebude moct chodit někdo k doktorovi, protože asi bílej doktor nemůže vědět jak to funguje u jiné barvy kůže. Jako svět se v pr*** obrací.
Odpovědět7  4
hurvinek (63) | 18.7.202010:12
Obávám se, že ta snůška blábolů kterou jsi zde vyzvracel tě usvědčuje z toho, že máš vymytý mozek a nechal ses naprosto zmanipulovat propagandou. Tvoje nenávist k západu mi připomíná to nesmyslné tlachání hospodských trosek, které když přijdou do svého oblíbeného pajzlu a zvědí, že pivo je o korunu dražší, hned začnou láteřit, že za to mohou sluníčkáři, havlisté a že za komoušů to všechno bylo lepší. jestli chceš věřit tomu, že Rusko které celou svou historii používá lživou propagandu proti západu a otevřeně nás uráží a považuje za své vazaly, je ctnostné jako cudná panna a že jen ten prohnilý západ ho stále dokola uráží s všichni se proti němu spikly, je to tvůj problém, ale necpi nám své stalinistické názory zde. Jdi si s tím mezi své soudrhy.
Odpovědět4  6
DarkRichelieu (1230) | 18.7.202010:57
A to prý kdo je vymytej propagandou. Jsi tak uzavřen ve své bublině, že tu meleš o něčem o čem jsem ani nemluvil. Kde bereš že nenávidím západ ? Jo myslíš z toho kde mimo jiné říkám že máme mnohem větší rozpočet, masivní propagandu nejlepší rozvědku na světě a stejně prohráváme proti nicotnému Rusku ? Zatím mi nikdo nevysvětlil třeba tu Ruskou propagandu v čem mě jako ovlivňuje, že nevěřím všemu co řekne kdejaký politik, že pokládám otázky na které místo odpovědí dostávám urážky ? Do Ruska jít žít nechci, nikde netvrdím že Rusko je fajn stát a že za komunistů bylo všechno super. Jen tvrdím že neustále házet vinu na všechny okolo je dost ubohá výmluva. A když už tak ne pivo, ale víno, bílé, suché.
Odpovědět6  3
hurvinek (63) | 18.7.202011:23
Takže protože je Rusko ekonomicky slabší než USA, nemůže provádět hekerské útoky a američané, Britové a Kanada se proti nemu spikly, stejně jako všichni další, kteří v minulosti Rusko z podobné činnosti obvinili, včetně mnoha antivirových společností po celém světě? A když nějaký stát zvěřejní, že jeho weby napadli ruští hekeři, tak prostě musí lhát a pokud ne, je to jen svalování viny za vlastní neúspěchy? Dle tvé logiky prostě nikdo nesmí na Rusko říci cokoli špatného, protože má slabou ekonomiku, za nic nemůže a protože tu máme sluníčkáře, kteří jen svalují vinu.

Obávám se, že máš vážný duševní problém. Jsi zjevně brutálně zmanipulovaný a nemáš žádné kritické myšlení, ovšem jsi přesvědčen o opaku. Raději si vsugeruj, jaký jsem debil a jdi svá moudra šířit někam jinam.
Odpovědět4  6
DarkRichelieu (1230) | 18.7.202013:54
Muhehe, jako by byl západ etalon pravdy a čistoty. Hekerské útoky jsou prováděny i z USA, sami se k tomu přiznávají. Ale to že někdo tvrdí že jsou útoky z Ruska, neznamená, že v tom má prsty ruská vláda. Klidně to mohli být Číňané co to narafičili na Rusko, nebo konkurenční farmaceutická společnost. Obvinění je jedna věc, dokázání viny je věc druhá a ta se v mezinárodním vztahu moc nedělá. Zde se jen obviňuje a obviňuje. Pokud by byli nějaké důkazy tak je všichni moc rádi ukáží, i když s těmi důkazy to taky není vždy pravda, třeba v Iráku se to provalilo :­) Třeba i taková Russiagate vypadá stále více jako Watergate naruby. Takže když se dlouho něco tvrdí, většinou si to lidi zamění za fakt.
Odpovědět4  2
petrib (151) | 18.7.202014:29
Co se provalilo v Iráku?
Odpovědět1  0
GogoX (515) | 19.7.20207:12
Hurvajzi, ty s tím hovnem místo mozku asi těžko dokážeš rozlišit, kdo že to má ­"vymytý mozek­" ... ty tu dutinu vymytou nemáš, měl bys ji prázdnou ... Klvaňa ti evidentně imponuje s těmi jeho žvásty o Rusku a dalších ... Rusko nedělá nic, co by nedělaly ostatní velmoci, USA nemají hackerskou provládní skupinu, mají hned několik organizací zabývajících se touto činností a že právě teď Británie s USA něco vřeští svědčí snad jen o tom, že Rusáci jsou hodně blízko k vyvinutí účinné vakcíny, podle jejich slov ji mají už i otestovanou a funguje ... už slyším ten řev, jak ji ukradli ... tobě ale evidentně ukradli mozek ...
Odpovědět4  1
Tom-One (9) | 18.7.202010:44
Ale západ nemůže za to že Ruská ekonomika je žalostná:­) Za to může POUZE a jenom Rus.Ono je dost důkazů o ruských podvratných činnostech proti západu.Tu někoho otráví,tu napadne nějakou nemocnici či platí žumpu jako je Sputnik či jiné.Vtipné je ačkoliv se rus pasuje sám sebe do hlavního bíjce neonacistů z vesela podporuje krajní pravici nejen zde ale třeba i ve Francii zcela v duchu u nás v Rusku je smrad a neštovice tak vám alespoň trochu zkomplikujeme život v duch Velkého Ruska....Co na tom že Rus nikdy nebyl velký:­)
A jasně že Rus si netroufne na otevřenou konfrontaci,moc dobře ví jak by od NATO dostal napráskáno a opět pokračoval v pěkné tradici prohraných válek a konfliktů.Maximálně tak napadnout malé sousedy jako Ukrajina,to jo...
A Čína jako hlavní viník za Coronu je více jak jasná a,, celosvětový vděk,, ještě pro ní bude následovat...
Odpovědět6  4
GogoX (515) | 19.7.20207:13
co ty, imbecile, víš o Ruské ekonomice? Rozepiš se, dávno jsem se nezasmál ... t ybys měl blábolit v Bohnicích, tyhle kraviny co vypisuješ, hraničí s těžkým poškozením mentálního zdraví ...
Odpovědět3  1
DarkRichelieu (1230) | 19.7.20209:16
Válka s Ruskem by byla jaderná takže KO pro celý svět A nevím kde jsi se učil dějepis, ale až na výjimky všechny války vyhrály. Francouzi a Němci by mohli vyprávět.
Odpovědět2  2
petrib (151) | 19.7.20209:30
No jo, to se to vyhrává s násobně slabším přepadeným sousedem, za kterým nestojí silný spojenec.
Mimochodem, kde jste se učil češtinu, jmenovitě shodu podmětu s přísudkem?
Odpovědět1  3
Tom-One (9) | 19.7.20209:38
Chápu,soudružka učitelka ti vyprávěla pohádky:­) Naposled Rus vyhrál nad Napoleonem.Od té doby jeden debakl za druhým.V první světové dostal nařezáno od každého včetně našich Legionářů:­) Ve druhé nepředvedl vůbec nic mimo stylu ,,nás mnogo,, a ,,davaj časy,, Nebýt západu a počasí + špatného rozhodnutí Hitlera padla by Moskva první rok války.Ovšem ještě předtím dostal Rus napráskáno od Finů:­)
A soudobé konflikty agresivního Ruska počínaje Gruzii a debaklem v Čečně i na Ukrajině ukázaly zoufalý stav Ruska a jeho slavné armády.O námořnictvu a jeho komedii s Kuzněcovem nemá smysl ani komentovat,stejně tak jako debakl s vývojem T14 a Su57.Ale jako komedie dobrý:­)
Odpovědět3  3
M0RGAN (248) | 18.7.202013:12
Takže fakt, že KLDR vlastní jadernou bombu, popírá jiný fakt, že je to zaostalá země, trvale závislá na zahraničních zdrojích potravin ­(USA jsou největším humanitárním dárcem v KLDR­)?

Rusové se už pěkně dlouho drží na špici ve zbrojení ­(a tam hackeři patří­), zatímco běžný Rus žije tak, že bychom to u nás označili za bídu.

Různá ­"proruská­" individua u nás Rusko neustále vychvalují a haní západ a obzvláště EU, ale kolik z vás se do toho ruského ráje na zemi odstěhovalo? Pár nejpomatenějších jedinců a to je všechno.
Odpovědět3  3
GogoX (515) | 19.7.20207:17
jdi se podívat do evropských i mimoevropských letovisek, hňupe, pak vykládej o ­"žebrácích­" v Rusku ... sám s paštikou na přehradě :DDD ... tebe a tobě podobné by měli utrácet hned po porodu ... žádný přínos z tebe společnost nemá ...
Odpovědět3  2
wrah666 (6205) | 19.7.20208:16
Podle IQ se pokusili. Počítám, že ho upustili na hlavičku a poak jim už přišlo líto takového kriplíka dorazit, tak holt zůstal jak byl :­) A v jednom má pravdu, obrovské kusy země jsou tam dost primitivní. Jenže to platí VŠUDE. Ať se zajede podívat někam za Kladno. V zásadě Středočeský kraj, v zásadě ­"rozvinutá zem s fungující ekonomikou­". V reálu vesnice, kde chcípl pes, po vytunelovaném JZD zbyla 100% nezaměstanost a kdyby se místního krámu neujal vietnamec, tak tam nekoupí ani pečivo.. Chudáček ve své omezenosti přehlédl, že JEN holá Moskva a Petrohrad reprezentují 1,5* obyvatelstva celé ČR, žijící ve vyšším civilizačním standartu, než má Praha..
Odpovědět2  2
petrib (151) | 19.7.20209:07
Píšete nám z lokace Moskva anebo Petrohrad?
Odpovědět2  0
Tom-One (9) | 19.7.20209:43
No spíš ze zajeď podívat pár stovek kilometrů mimo Moskvu,proruský osle.Jako cesta do minulosti dobré.Hlavně ať tě neklepne pepka,opravdu nechceš skončit v ruském špitálu:­)
Rus má ekonomiku a životní úroven jako rozvojové země v Africe,krásná to pokročilá země.A o perlička v podobě epidemie AIDS,žloutenky a nízkého průměrného věku dožití je třešnička na ruské Potěmkinově vesnici:)
Odpovědět3  3
wrah666 (6205) | 19.7.202015:01
Tak si zajeď ty u nás do špitálu, třeba severní čechy. A věř mi, že bys tam ležet taky nechtěl. A věř mi, že ­"primitivní rusýciů umí vyléčit věci, které nášě doktor neumí. Třeba zlatého stafylokoka v kosti. Chlápkovi tady řekli, že mu uříznou nohu.. Odjel tam, zacáloval soukromě mego, a normálně chodil.. Schválně.. Skus se zeptat jakéhokoliv ­"západního­" doktora, jestli se to dá vyléčit. ­(spolu s tím, že infekce nebyla ve ­"zdravé­" noze, měl jí po nehodě na motorce na kusy. Ostatně infekci do kosti nabral tím, že otevřenou zlemeninou jel po asfaltu.. Zeptej se, a pak tio možná něco dojde. Ale tobě asi ne, ty jsi fakt hurvínek. Tj v hlavě piliny..
Odpovědět1  3
petrib (151) | 19.7.202015:13
Co na tuto otázku našel zápaďácký strejda google:
Léčba MRSA infekce
https:­/­/zdravi.euro.cz­/leky­/mrsa­-infekce/
Odpovědět0  0
DarkRichelieu (1230) | 19.7.202020:21
Tak to asi mluvíš o bakteriofágech. Pokud vím tak to možná bylo v Kazachstánu někde tam měli za dob SSSR nějakou laboratoř a zkoušeli tam tyhle srandy. Dokonce v nějakém dokumentů z americké produkce ukazovali jak tam lítají Amíci a léčí se tam na antibiotika rezistentní bakterie. Mají tam obrovské množství těch bakteriofágů a zkoušejí kterej tu bakterií napadne.
Odpovědět0  0
wrah666 (6205) | 19.7.202020:55
Říkal, že prý na základě vzorků pěstovali fágy přímo na míru. Každopádně je úžasné, že to byl rok tak 2005. V roce 2020 o této možnosti ­"běžný­" český doktor ani neví, natož že by existovala nějaká spolupráce. Ať už metodu okopírovat, nebo prostě posílat pacienty ­"k nim­". Milion kč sice zní jako šílená částka, ale různé ozařování či transplantace stojí klidně i víc. A tady je prostě funkční pacienta zcela vyléčit. Místo postiženou část uříznout a vyrobit mrzáka..
Odpovědět0  0
Andir (747) | 18.7.20200:03
Co od rusáků čekat :D
Odpovědět2  4
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.