reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

V Číně bují hotely vybavené herními PC

31.8.2021, Jan Vítek, aktualita
V Číně bují hotely vybavené herními PC
Rádio či televizor obvykle patří do hotelových pokojů, ovšem není obvyklé, abychom v nich nalezli také velice slušně vybavené herní PC. V čínském Guangčou i v jiných městech se ale začaly objevovat hotely lákající přesně na takovou výbavu.
Na první pohled to vypadá jako alternativa pro klasické čínské PC herny, která nabídne větší pohodlí, soukromí a také možnost upadnout do postele umístěné hned kousek za stolem s herním PC
 
 
Jak ukazují fotografie, k dispozici jsou třeba jen dvoulůžkové a zároveň dvoupočítačové pokoje, ale vedle nich i pokoje pro větší skupiny lidí, přičemž v obou případech nesmí chybět poličky plné pochutin pro rychlé doplnění energie pro znavené oči a prsty. Hoteliéři zde přitom lákají na moderní sestavy vybavené grafickými kartami NVIDIA RTX 3000
 
 
Ceny hotelových pokojů se tak liší stejně jako všude jinde dle velikosti, výbavy či služeb, ale zde mezi to musíme počítat i různé ceny za různě kvalitní herní výbavu. Například můžeme zaplatit v přepočtu cca 1700 Kč za osobu ve dvoulůžkovém pokoji se sestavami založenými na Core i7-10700, RTX 3070 a 165Hz monitorech, přičemž druhý snímek ukazuje pokoj pro šest lidí vybavený systémy s RTX 3080 a zde už se platí za osobu téměř dvojnásobek. 
 
Nejde o žádnou láci, ovšem Guangčou je město, ve kterém mají lidé obzvláště vysoké příjmy (a to i na naše poměry, ale s velkými rozdíly), což jej vedle jiných kritérií řadí na přední úroveň mezi čínskými aglomeracemi. Podobné hotely ale vznikají i v chudších oblastech.
 
Zdroj: THW


reklama