reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Verbatim uvádí cestovní nabíječky nejen pro produkty Apple

20.11.2012, Jan Vítek, aktualita
Verbatim uvádí cestovní nabíječky nejen pro produkty Apple
Společnost Verbatim si připravila hned několik cestovních nabíječek určených pro iPady, iPody a iPhony, ale také pro ostatní chytré telefony, tablety či čtečky e-knih, handsfree sady, apod. V nabídce je kapacita až 10000 mAh a u nás je Verbatim...
Společnost Verbatim si připravila hned několik cestovních nabíječek určených pro iPady, iPody a iPhony, ale také pro ostatní chytré telefony, tablety či čtečky e-knih, handsfree sady, apod. V nabídce je kapacita až 10000 mAh a u nás je Verbatim nabídne pod počeštěnými názvy, alespoň tak je představil v oficiální tiskové zprávě.





Prvním produktem tak je Napájecí zdroj se dvěma USB konektory, který tak může nabíjet dvě zařízení současně, přičemž pro iPad má dostatek energie na jedno dobití plus 40 % dalšího, a to díky zmíněné kapacita 10000 mAh. Toto zařízení slibuje tenké tělo a prodávat se bude za doporučenou cenu 1799 Kč s daní.





Napájecí zdroj AA využívá jako zásobárnu energie čtyři baterie AA (alkalické i dobíjecí) a sám o sobě, tedy bez baterií, váží 40 gramů. Kapacita pak samozřejmě závisí čistě na tom, jaké baterie použijete. Doporučená cena je 379 Kč s DPH. Předposlední novinkou je Ultratenký napájecí zdroj s velikostí kreditní karty a hmotností 54 gramů. Vybaven je baterií Li-pol s kapacitou 1200 mAh a vestavěným USB kabelem. Hodit se bude především pro menší zařízení, jako jsou telefony, MP3 přehrávače a jiné. Jeho doporučená cena je 629 Kč s daní.

Posledním je pak Přenosný napájecí zdroj s baterií Li-ion o kapacitě 2200 mAh a také rozhraním USB. Jeho cena je 729 Kč s daní.

Zdroj: TZ Verbatim
reklama