reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

ViewSonic odhalil 24" monitor s Tegrou 3

29.10.2013, Jan Vítek, aktualita
ViewSonic odhalil 24" monitor s Tegrou 3
Společnost ViewSonic si připravila zařízení, které bychom mohli označit za velký tablet nebo All in One PC založené na Androidu. Ona samotná mluví o chytrém displeji s modelovým označením VSD241. Ten nabídne zobrazovací plochu s úhlopříčkou...
Společnost ViewSonic si připravila zařízení, které bychom mohli označit za velký tablet nebo All in One PC založené na Androidu. Ona samotná mluví o chytrém displeji s modelovým označením VSD241. Ten nabídne zobrazovací plochu s úhlopříčkou 24", pod níž bude pracovat SoC NVIDIA Tegra 3 a operační systém Android 4.2 Jelly Bean.





Jde tedy o jednoduchý počítač, který je určen pro provoz v domácnostech, kde si jej můžeme položit a nechat opřený o výklopnou nohu a další možnosti nám dá kompatibilita s VESA držáky. Půjde tak o ideální PC pro rychlý přístup na web nebo sledování filmů.





Co se týče konektivity, pak v tom ViewSonic VSD241 nezaostává. Nabídne nám dva USB porty s plnou velikostí, jeden micro USB i mini USB, čtečku SD karet, RJ-45 pro Ethernet, 802.11b/g/n Wi-Fi a Bluetooth. Napájen bude z externího zdroje stejně jako notebooky. Displej má rozlišení 1920 x 1080 a dvoubodovou dotykovou vrstvu a vzhledem k pozorovacím úhlům 170° a 160° půjde o TN. Operační paměti pak dostaneme 1 GB a základní paměť pro data má kapacitu 8 GB.

VSD241 je již k dispozici na americkém trhu s doporučenou cenou 499 USD. V prosinci pak přijde na řadu také 22" model VSD221 s cenou 399 USD a pro firmy tu jsou 24" SD-A245 a 22" SD-A225, které podporují platformu Citrix XenMobile.

Zdroj: TZ ViewSonic
reklama