Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

V Miláně se virtuálně závodilo o stovky euro

28.3.2011, eSuba, aktualita
V Miláně se virtuálně závodilo o stovky euro
Od 11. do 13. března se v italském Miláně konal mimořádně zajímavý turnaj ve hře TrackMania Nations Forever o desetitisíce korun. Čistě závodní hra pro jednotlivce se tentokrát přetransformovala na týmovou, přičemž v každém z nich byli dva...
Od 11. do 13. března se v italském Miláně konal mimořádně zajímavý turnaj ve hře TrackMania Nations Forever o desetitisíce korun. Čistě závodní hra pro jednotlivce se tentokrát přetransformovala na týmovou, přičemž v každém z nich byli dva jezdci.

Zúčastnění závodníci přijeli z mnoha evropských zemí, např. z Velké Británie, Polska, Francie, Německa či Nizozemska. Nechyběli zde však ani členové stáje eSuba.RedBull ze sousedního Slovenska, a to hakkiJunior a tween, kteří v Redbyte tournamentu opravdu zaváleli.



V Miláně potvrdili svoji skvělou formu, která je dopravila až do finále, kde bohužel poslední závod celé soutěže prohráli. I přesto je to další obrovský úspěch pro česko-slovenský elektronický sport. Za svou snahu si domů přivezli nejen nové LCD monitory, ale také 10 000 Kč.



První tedy skončili domácí digniTech a třetí jejich kolegové z týmu Remix-Extreme. Závěrem bychom také neměli opomenout českou stopu v podobě jezdce Sandra, který jezdí za britskou stáj YoYoTech. Tomu už se tolik nedařilo a se svým spolujezdcem dojel na sdílené 5. - 6. pozici.

1. místo: digniTech (2x LCD + poukaz 700 euro)
2. místo: eSuba.RedBull (2x LCD + poukaz 400 euro)
3. místo: Remix-Extreme (2x LCD + poukaz 200 euro)
Autor: eSuba
eSuba je dlouhodobě nejlepším českým multiherním týmem zaměřujícím se na nejperspektivnější hry progamingu. V poslední době se sféra zájmu tohoto týmu rozšířila z PC her i na konzolové (zejména Xbox360).