reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
8.8.2005, Milan Šurkala, aktualita
Asi každého štve, jak se Windows stále zpomalují a zpomalují až člověk nechápe, kam se všechny ty gigahertzy ztrácejí. Nový operační systém Windows Vista tomu má udělat přítrž a jet i po dlouhé době používání stále čile. K tomu má dopomoci...
gen_Bush | 10.8.200511:17
To bude konečně systém jak má být, systém který sjednotí Svět! A systémové nároky jedna radost, alespoň se rozpohybují kola americké ekonomiky, aby bylo za co udržovat ve Světě mír a šířit svobodu a demokracii! Tučňáky by měli postřílet, přinášejí jen rozbroje a jejich systém nikdy nedosáhl urovně našeho systému, zřejmě jim budeme muset pomoci, aby se zřekli svých bludů a pochopili, že pouze pod jednotnou vlajkou M$ lze v míru pracovat a budovat lepší svět pro naše děti!
Odpovědět0  0
a8n | 9.8.200512:43
Poslední co mě drží u Windowsu jsou písmena disků, to je to nejlepší co Mrkvosoft kdy vymyslel, doufám že je ve WinFS nezruší.
Mohu se zeptat pana autora co dělá ve FrontPage? Velice by mě to zajímalo protože ho už hodně dlouho nepoužívám.
Odpovědět0  0
Milan Šurkala (4502) | 9.8.200514:08
Ve FrontPage pisu tyto novinky. Okamzite vidim jak to bude na serveru vypadat, da se v tom delat rychle a bez problemu se to take dava do redakcniho systemu. Jinak si WWW stranky delam ve zdrojaku.
Odpovědět0  0
-b-n-x- | 9.8.200520:38
co je na pismenech disku tak dobreho? Me teda vice vyhovuje unixove mountovani diskovych zarizeni kde chci.
Odpovědět0  0
vodic | 9.8.200511:55
Jezis, tak kdyz Vas Windows tak neuveritelne s..ou, tak proc je pouzivate ? Ja jsem s nimi naopak nadmiru spokojen. Vyvijet pro ne neco v Net. Frameworku je radost a muzu rict, ze odbivuju lidi, kteri dali tento system dohromady. Samozrejme, Linux take neni spatny, ale rozhodne neni tak uzivatelsky, ani vyvojarsky privetivy. A ani vykon systemu zalozeny na Linuxu neni nijak zazracny. Lepe receno muj pocitac je na Windows sviznejsi.

Zajimalo by me, proc autor prispevku je presvedcen o tom, ze najeti systemu bude pomalejsi kvuli prednacitani programu do pameti. Vite, ono existuje neco jako multitasking. System najede a po najeti ­(kdyz uz bude mozne se systemem normalne pracovat­) bude ve volnych chvilich nacitat zminene programy. Neverim tomu, ze to bude delat hned ze zacatku, nez se nacte samotny system. Bylo by to proti snaze co nejrychlejsiho nacitani a navic by v tom nebyla zadna logika.
Odpovědět0  0
lubstorm | 23.1.200615:23
"nebyla zadna logika.­"....dovol abych se zasmál, protože MS má v systému a programech tolik nelogických věcí, že se nestačím divit, že to vůbec funguje.
Odpovědět0  0
snajprik | 9.8.200510:46
Tak to je fakt sila uz aspon viem preco to ma take velke naroky na vsetko, ked si zasne sam defragmentovat, odvirovat, chitat spajwere, a este daco svoje tak potom vykon poklesne o 70% u tych namakanych masinach a ked mate nieco slapsie tak sa mozete ist past a urcite to vsetko nabehne naraz a od zaciatku, mylujem automaticke systemi ale uzivatel si tak moze ist na hodinu na pivo alebo citat a pisat maily a aj to pojde pomaly lebo sa system bude automatycky abgrejdovat alebo posielat spravy o fatal error. No beznu lamu to tankovat nebude lebo ked to vyuziva na pisane alebo citanie mailov alebo bezne kancelarske vyuzitie tak si ani nevsimne ze masina za 40000Kč ide vo vykone ako Durom alebo Celerom .Ale hlavne ze ma namakanu masinu z Visa :D)
Odpovědět0  0
mech13 | 8.8.200523:37
mrkvosoft se sam pohrbiva. snazi se vyjit vstric tem ­"socialnim blbcum­" a posouva PC nekam jinam. do OS pridava porad jenom same p***ny ktere zkusenejsim uzivatelum zneprijemnuji zivot. ti zkusenejsi prejdou k tucnakum a ty socialni lamy si samy system dohromady nedaji: bud se zaplavi servisy protoze to tem lamam prestanou spravovat znami nebo i ty lamy prejdou k tucnakum a bude pokoj od M$ a pc bude s legalnim OS za 0$
nic jak bude cas oprasim Mandrake, socnu OO.O2 a vnorim se do hejna tucnaku
Odpovědět0  0
anywherehome | 8.8.200523:10
tak s tímhle se děte vy..., dělá M$ z uživatelů debily? Jo, vlastně v USA jsou z 90 % obyv podle průzkumů sociální blbci. Ať už se konečně odhodlám přejít na Linux!! :)
Odpovědět0  0
kanjec | 8.8.200522:07
Tímhle mají wokna zrychlit? to teda chci vidět!
Odpovědět0  0
neph04 (31) | 8.8.200521:45
To bude neco.. system nebude zpomalovat, ale bude pomaly od zacatku! leda by mel nekdo RAID5 a 16GB ramky...
a samo... nejlepsi bude kdyz to vsechno je automaticky... budu neco delat a vykon systemu mi klesne o 50% protoze se wokna rozhodnou defragmentovat..
a aby toho nebylo malo, uz se tesim na vsechny ty napovidaci balonky a bubliny a litaci sponky a stekajici psy co ­"ulehcej­" praci.. nastesti pomalu ale jiste presidluju na linux.. s hledavam ho pro plno veci i pouzitelnejsi..
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.