Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Za Treo mobilnější - TREO MAIL

15.5.2002, Jan Vince, článek
Za Treo mobilnější - TREO MAIL
Služba Treo Mail poskytuje bezdrátový přístup k Vaší stávající emailové schránce - tak snadno a tak rychle, jako byste seděli přímo u počítače. Treo Mail 1.0 je nyní k dispozici ve dvou verzích - Corporate Desktop Edition (pro účty Microsoft Outlook/Exchange a POP3 umístěné za firewallem) a Internet Edition (pro účty dosažitelné přímo z internetu).
Treo Mail je služba vytvořená exkluzivně pro uživatele PDA Treo. Svým uživatelům umožňuje velice rychlý a bezpečný přístup k mailovým účtům.

Email kdykoli
S Treo Mail dosáhnete na svou poštu odkudkoli pouhým stisknutím tlačítka. Veškerou další práci klient vykoná za vás. Stahování zpráv ale můžete i zautomatizovat - Treo Mail se v zadaném intervalu sám připojí a přijme/odešle nové zprávy. Pokud je třeba, můžete kdykoli vše synchronizovat manuálně - stačí jeden klik.
Jeden účet
Treo Mail pracuje se stávajícími účty (samozřejmě si můžete vytvořit i nový), takže všechny informace budete mít pohromadě. Pokud budete používat Corporate Edition, všechny úpravy, včetně mazání nebo přesunování zpráv, budou automaticky zesynchronizovány se schránkou na firemním serveru Microsoft Exchange.

S přehledem
Můžete rozhodnout, které zprávy odeslat, kolik a jak často přijímat, odfiltrovat nechtěné maily, přijmout pouze nepřečtené zprávy, nebo jednoduše všechny za posledních pár dnů. Kontrolovat můžete i cenu za mobilní spojení. Vše je ve Vašich rukách.

Bezpečně
Treo Mail používá při přenosu zpráv 128 bitové šifrování, které zajistí maximálnní bezpečnost Vašich dat. Není třeba instalovat jiný bezpečnostní software.



V tuto chvíli zastupují řadu Treo dva přístroje - Treo 180, se zabudovanou klávesnicí a Treo 180g bez klávesnice, se standardní Graffiti ploškou.


Další informace o Treo Mail naleznete na stránkách výrobce.
K dispozici je i 30-ti denní zkušební verze.