reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Získejte 2 GB na Google Drive kontrolou zabezpečení

11.2.2015, Jan Vítek, aktualita
Získejte 2 GB na Google Drive kontrolou zabezpečení
Google si pro nás připravil příjemné překvapení v rámci Safer Internet Day, čili dne bezpečného Internetu. Získat můžeme celkem 2 GB extra úložného prostoru na Google Drive a nebude nás to nic stát.
Tedy něco jo, přesně pár minut, které strávíme kontrolou zabezpečení, po níž nám Google nadělí dva gigabajty extra prostoru na svém Google Drive, což je výhodný "obchod". Safer Internet Day nám má připomenout, jak důležité je zabezpečení dat uložených v cloudu, o čemž se čas od času přesvědčí třeba hollywoodské hvězdy.





V průběhu dvou minut si ověříte nastavení účtu pro případ zapomenutí hesla, podíváte se na historii přihlašování a také na zařízení, která jsou s účtem spojena. Jde tedy celkem o tři úkoly, po jejichž splnění dostanete příslib dvou gigabajtů prostor navíc, který bude k účtu připsán někdy koncem měsíce. Google o tom každému pošle e-mailové upozornění.

Novou nabídku týkající se online úložného prostoru má ale také Microsoft, který nabídne 100 GB těm, kteří se přihlásí do programu Bing Rewards. My se ale můžeme nechat zajít chuť, protože tato nabídka platí pouze pro zákazníky v USA. Tam si také můžeme pořídit 100 GB na OneDrive za 1,99 USD měsíčně.

Google také ohlásil další konferenci Google I/O, která je určena pro vývojáře a proběhne 28. a 29. května v Moscone Center West v San Francisku. Na této konferenci Google obvykle také představí nové produkty, přičemž v minulosti to byly třeba Google Glass, Chromebooky nebo Nexus 7. Můžeme se tedy těšit na to, že na konci května se dozvíme i o hardwarových novinkách či alespoň o jedné novince.

Zdroj: Hexus.net
reklama