reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Zítra začíná DIGITEX a INTERKAMERA

4.11.2009, Jan Vítek, aktualita
Zítra začíná DIGITEX a INTERKAMERA
Od zítřka, tedy od čtvrtka 5. do neděle 8. listopadu začíná mezinárodní veletrh spotřební elektroniky a digitální zábavy DIGITEX, jejž doplní také mezinárodní výstava fotografické techniky INTERKAMERA. DIGITEX se zaměří především na digitální...
Od zítřka, tedy od čtvrtka 5. do neděle 8. listopadu začíná mezinárodní veletrh spotřební elektroniky a digitální zábavy DIGITEX, jejž doplní také mezinárodní výstava fotografické techniky INTERKAMERA.



DIGITEX se zaměří především na digitální zábavu a trávení volného času. Jedná se také o "pozůstalou" akci po veletrhu INVEX, jenž minulý rok proběhl naposled a bylo rozhodnuto že bude přeměněn na konferenční odborné akce INVEX FORUM a 3IN, které ovšem proběhly již minulý měsíc.

Radek Malý, ředitel projektu DIGITEX a INTERKAMERA říká: „Vzhledem k termínové blízkosti a společné cílové skupině se naskytla jedinečná příležitost uspořádat DIGITEX a INTERKAMERU souběžně s veletrhem SPORT Life - a my jsme se rozhodli tuto šanci využít. Jsem přesvědčen o tom, že tento krok je spojen s řadou pozitivních faktorů, které přinesou větší efekt jak návštěvníkům, tak i vystavovatelům.

Kdo se zajímá o počítačové hry, pak tomu asi na akci neunikne finále World GameMaster Tournament v pavilonu C, kde se hráči utkají o ceny v hodnotě přes 300000 Kč. Soutěžit se bude v hrách Counter Strike 1.6, Call of Duty 4, FIFA 10 a Trackmania Nations Forever.

Co se týče vstupného, pak za jeden den návštěvník zaplatí 100 Kč, za zlevněnou vstupenku to je 60 Kč a rodinný lístek přijde na 250 Kč. Víkendová vstupenka přijde na 140 Kč.

Zdroj: TZ DIGITEX
reklama