reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Acer a nové notebooky s Core Duo procesory

13.1.2006, Marek Štelčík, aktualita
Acer a nové notebooky s Core Duo procesory
Společnost Acer vypustila několik notebooků s Core Duo procesory od společnosti Intel, kde by si měl z nových modelů vybrat každý potenciální zájemce. Notebooky se pyšní různými rysy, například podporou video telefonování (1,3Mpixel web...
Společnost Acer vypustila několik notebooků s Core Duo procesory od společnosti Intel, kde by si měl z nových modelů vybrat každý potenciální zájemce. Notebooky se pyšní různými rysy, například podporou video telefonování (1,3Mpixel web kamera). Nová vlajková loď je TravelMate 8200 s 15,4“ displejem a krytem z uhlíkových vláken. Integrovaná je již zmiňovaná web kamera a mnohé bezpečnostní funkce. Grafické operace zajišťuje ATI Mobility Radeon X1600.



Aspire 5670 s ATI Mobility Radeonem X1400 a 15,4“ displejem opět nabídne mnoho zábavy na cestách díky webové kameře a TV tuneru. TravelMate 4200 je určen pro mainstream a obsahuje grafickou kartu nVidia GeForce Go 7300 s TurboCache. Integrované jsou i prvky podporující bezdrátové přenosy dat, jako Wi-Fi adaptér a Bluetooth 2.0 s EDR. Aspire 5560 pro změnu nabízí 14,1“ displej a je to lehce přenosný multimediální notebook s ochranným hliníkovým krytem. V základní verzi je i DVD vypalovačka podporující dvouvrstvé média.



TravelMate 3010 je nejmobilnější a nejlehčí z nových přírůstků. Díky 12,1“ palcovému displeji a váze pouze 1,5kg je vhodný pro obchodníky na cestách, kteří takovýto ultra-lehký a přenosný notebook využijí. Další detaily (jako je cena) zveřejněny v blízké době.



Zdroje: Asus
reklama