reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
8.10.2019, Milan Šurkala, aktualita
Zákazníci Adobe ve Venezuele se dozvěděli nemilou zprávu. Už velmi brzy nebudou moci využívat produkty této společnosti a dokonce jim propadne již zaplacené předplatné. Mohou za to americké sankce.
x3m (149) | 10.10.201910:53
Tak si to adobe zacnu vo velkom crackovat :­) Osobne to vidim skor na strelu do vlastnych radov ­(adobe klesnu prijmy­) nez nejaky utok na venezuelu.
Odpovědět1  0
Bison (808) | 9.10.201920:38
v krajine majú iné starosti ako riešiť sw od Adobe, ak majú v zásuvke šťavu, niečo pod zub a pár drobných v peňaženke na základné veci patria k tým šťastnejším, boľševici nepotrebujú čokoľvek z USA, potrebujú urobiť z tejto krajiny posledný ostrov slobody a prosperity. Nepochybne sú ta tej správnej ceste s autobusárom vo vedení....
Odpovědět0  0
mch81 (421) | 9.10.20199:56
To je holt ten podělanej moderní cloud a online licencování. To říkám pořád, že největší riziko je, že to provozovatel prostě zavře a lidi mají ze dne na den smůlu. V lepším případě jim akorát milostivě zpřístupní data, ale kde je záruka, že to vůbec někdo zvládne naimportovat.
Odpovědět3  0
Andir (747) | 9.10.20198:39
co se zabývat takovýma prdelákovama at si něco ukradnou nebo vrátí do chýše nic jim nedat
Odpovědět0  10
JUWARE (489) | 9.10.201914:54
Andir: Nezlobte se na mě, ale takto může uvažovat jen naprostý ignorant, který to nemá v hlavě v pořádku. Kdyby tak jednou se něco podobného stalo u nás a vy byste přišel o své zaplacené služby. Doufám, že byste nebyl pokrytec a nikdo se nezabýval prdelákovem ve kterém žijete, něco si tam ukradnete, nebo se vrátíte do své chýše. Nic Vám nedat.
To co jste tu vyplodil je hodno snad retardovaného člověka, protože pokud vám to nedošlo, tak se jedná o produkty s licencí Adobe CC ­(Creative Cloud­), tedy předplatné. A slovo předplatné je odvozeno od platit dopředu. Tedy ti lidé nic nekradou, ale naopak budou okradeni ze strany USA tím, že jim seberou to co mají zaplaceno bez nároku na vrácení peněz. Tomuhle já osobně říkám sviňárna a podvod na zákazníky. Představte si, že si zaplatíte povinné ručení ­(příklad­) na rok dopředu za 5000,­- Kč, ale po měsíci vám auto ukradnou, ale vaše pojišťovna bude mít zázemí v zemi, která se rozhodne udělit na nás embargo a vy nebudete mít ani auto a přijdete i o možnost vrácení pojistného.
Jestli vám to připadne normální, pak to nemáte v hlavě v pořádku.
Odpovědět2  0
regine (57) | 8.10.201921:17
Že si některá země zavede sankci vůči jiné, dobrá. Ale proč sankce by měly akceptovat i jiné země ­(jak USA vyžadují­), když USA si nejdříve vyzobou, co jim vyhovuje ­(oblasti sankcí­), a to jiným zemím nemusí vyhovovat. Např. USA nemají určitý typ raketového motoru a tak je vyjmut ze sankcí vůči Rusku.
Odpovědět0  0
DarkRichelieu (1230) | 9.10.20198:06
Protože si to nechají ostatní země z toho nebo jiného důvodu líbit. Ale všichni se shodneme, že jde vždy o peníze. Když neuposlechneš, tak v USA neprodáš ani tkaničky od bot a ještě zakážou i všem ostatním s vámi obchodovat, jinak je taky zabanují. To si pak člověk spočítá co se mu vyplatí a s kým obchodovat. Ale když se někomu kazí kšeft, tak se vymýšlí způsob jak se k tomu kšeftu vrátit. Takže, čím více USA bude banovat ať už tomu říká jak chce a bez ohledu jak se na to tváří OSN nebo Haagský soud, tím více se pak svět stane na USA nezávislí. Ano, bude to chtít čas, ale když USA tlačí moc, tak taky to bude rychlejší. Ústup od dolaru, analogické platební systémy, obcházení sankcí atd.
Odpovědět0  0
CooliPi (378) | 10.10.20192:51
Je to proste vysoka forma podrazactvi a zlodejiny.

Zkuste si odpovedet na otazku, ktery stat zneuzil posledni velke valky tim, ze do ni ­"vstoupil­", od jejiho konce zavrazdil asi 40 milionu lidi jinde ve svete svymi asi 40 valkami, obchodnimi sankcemi a bombardovanim ochuzenym uranem.

Pak se nemuzete divit tomu, ze zneuziva sveho dominantniho postaveni, ktere si takto ­"vydobyl­" a zcela asymetrickou a selektivni obchodni valkou nicil a dale nici slabe staty, instaluje do informacnich zarizeni zadni vratka ke kradeni cizich dat a umozneni sabotaze.

K tomu vsemu jeste odstreluje sve a cizi ­(krome jednoho statu­) obcany ve vezacich a pak to desitky let vydava za narodni bezpecnost. Na zaklade cehoz pak instaluje nove tajne sluzby ovladane temi z jednoho statu.

Ted se jim jako bumerang vratila chamtivost jejich oligarchie, ktera se chtela dale napakovat na outsourcingu vyroby do komunistickeho raje, ktery vlastne je uz jen tvrde kapitalisticky s totalitnim ovladanim a dohledem nad obcany pomoci zapadnich technologii. Tak zavadi tyto asymetricke obchodni opatreni. Vzpomente na ruzne ­"afery­" s milimetrovymi cipy kdesi na neznamem motherboardu, nikym nerecenzovane a neprozkoumane. Pak ten milimetr, ktery nikdo nikdy nevidel nafouknou do techto obchodnich podrazackych valek.

Vzdycky vzpomenu na dobreho vojaka Svejka jak se mu z toho chtelo blejt. Mne taky.
Odpovědět0  1
JUWARE (489) | 10.10.20199:42
Mohl bych poprosit o odkaz na zdroj ohledně jak zmiňujete ­"aféry­" s milimetrovými čipy? Rád bych si to přečetl.
Děkuji.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.