reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AMD a Bethesda: unikátní casemod s motivem Starfieldu

15.8.2023, Karel Polívka, aktualita
AMD a Bethesda: unikátní casemod s motivem Starfieldu
Limitovaná edice grafických karet Radeon RX 7900 XTX a procesorů Ryzen 7 7800X3D nebyl jediný HW s tématikou Starfieldu, co byl na QuakeConu 2023 k vidění. Ukázal se totiž i unikátní tematický casemod od moddera Benito Quintanilla.
Po vydání remasteru Quake II a představení limitované edice grafických karet Radeon RX 7900 XTX s procesory Ryzen 7 7800X3D tu máme další zajímavost z QuakeConu 2023. Ukázal se totiž i vydařený casemod s motivem Starfieldu, jehož autorem je Benito Quintanilla.
 
- zdroj fotky: Benito Quintanilla, IG modsbyben -
 
Tento modder má za sebou už celou řadu zajímavých casemodů na zakázku od různých HW firem. Na fotky jeho výtvorů se můžete podívat na jeho účtu modsbyben na Instagramu, kde najdete i více fotek tohoto casemodu s motivem Starfieldu.
 


 
Benito Quintanilla z popisu videa na YT:
"AMD contacted me to work on an amazing project with Bethesda to create a custom 1-1 computer to be featured a Quakecon in the theme of their new video game release for Starfield. I wanted the computer to feel as it was a part of the game environment. In the game you can design your own spaceship and that was the concept behind this build. Check out Part 1 of this journey and subscribe and stay tuned for Part 2 which will feature the reveal of the new AMD GPU themed to Starfield."
 
Benito Quintanilla | CZ překlad:
"Společnost AMD mě kontaktovala ohledně práce na zajímavém projektu s Bethesdou, abychom vytvořili unikátní počítač 1-1 pro prezentaci na QuakeConu s tématikou jejich připravované hry Starfield. Chtěl jsem, aby počítač působil jako součást herního světa. Ve hře lze navrhnout svou vlastní vesmírnou loď, což se stalo konceptem mého casemodu. Podívejte se na 1. díl této cesty, přihlaste si odběr a nenechte si ujít 2. díl, který bude obsahovat odhalení nového GPU od AMD s tématikou Starfield."



Video bylo zveřejněno už z 11. srpna a v popisu dále odkazuje na stránku s informacemi o limitované edici Starfield, takže ten náznak na konci odkazuje právě na ni coby na HW, který byl v tomto počítači použitý.
 
Líbí se Vám tento casemod s motivem Starfieldu?
V anketě šlo hlasovat od 15.8.2023 do 14.9.2023. Počet hlasujících: 26
Ano, prostě to vypadá skvěle4 %
Ano, vypadá to skvěle a zároveň je to zajímavý marketing obou firem46 %
Ano, ale přijde mi to jako zbytečná práce a zbytečný marketing0 %
Ne, mám raději decentní vzhled27 %
Ne, uznávám jen funkčně zaměřené casemody0 %
Ne, prostě se mi to nelíbí23 %
reklama