reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AMD Never Settle Forever přichází

19.8.2013, Jan Vítek, aktualita
AMD Never Settle Forever přichází
Nedávno jsme přinesli zprávu o tom, že AMD si chystá novou akci Never Settle, která nyní přijde s přízviskem Forever. Stejně jako u předchozích akcí Never Settle jde o rozdávání her zdarma k vybraným grafickým kartám, přičemž nyní je už...
Nedávno jsme přinesli zprávu o tom, že AMD si chystá novou akci Never Settle, která nyní přijde s přízviskem Forever. Stejně jako u předchozích akcí Never Settle jde o rozdávání her zdarma k vybraným grafickým kartám, přičemž nyní je už jasné, že Forever se nebude týkat očekávané řady Radeon HD 8000, ale starých 7000.





U nás Never Settle Forever startuje tento týden u vybraných prodejců a distributorů, a to v ČR 100Mega, Alza, AT Computers, Czech Computer, eD’ system Czech, TS Bohemia/Alfa Computer a na Slovensku firmy Shark, WESTech.

Odměny jsou v rámci nové akce rozděleny na tři skupiny (tiers), a sice bronzový, stříbrný a zlatý. První se týká karet Radeon HD HD 7770 GHz Edition a HD 7790, druhý Radeon HD 7800 a třetí nejlepší pak HD 7970 GHz Edition, HD 7970 a HD 7950. Vybrat si pak budeme moci jednu, dvě, nebo tři hry z nabídky šesti, osmi, či devíti titulů. Pokud tedy spadá vaše vybraná karta do zlaté kategorie, můžete získat tři hry z nejšiřší možné nabídky.

Tato nabídka se pak týká titulů Tomb Raider, Far Cry 3: Blood Dragon, Hitman Absolution, Deus Ex: Human Revolution, Devil May Cry, Dirt 3, Sleeping Dogs, Dirt Showdown a Far Cry 3, tedy v případě kategorie Gold. U Silver je nabídka zkrácena o Tomb Raider a Bronze přijde také o Devil May Cry a Hitman Absolution. Více na stránkách AMD (viz zdroj).

Zdroj: TZ AMD
reklama