reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AMD spouští akci Raise the Game s hrami zdarma, majitelé RX 5600 XT ostrouhají

5.2.2020, Jan Vítek, aktualita
AMD spouští akci Raise the Game s hrami zdarma, majitelé RX 5600 XT ostrouhají
Už minulý pátek unikly informace o nově chystané akci AMD Raise the Game, která měla čítat celkem tři hry rozdávané zdarma k vybraným kartám plus další bonus. Kupodivu se ale nemluvilo o RX 5600 XT a je už jasné, proč.
Minulý týden jsme se tak dozvěděli o nově chystané prodejní akci firmy AMD, která nyní už byla oficiálně představena. Bylo přitom podivné, že nejnovější Radeon RX 5600 XT nebyl uveden mezi kartami jako model, k němuž bychom měli dostat alespoň jednu hru zdarma. Mohli jsme ale očekávat, že AMD jej ještě do nabídky doplní a že na ní ještě pracuje, jenomže toto čekání bylo marné. Hry zdarma v rámci Raise the Game pro začátek roku 2020 platí jen pro Radeony RX 5500 a RX 5700. 
 
 
Ovšem to není jediné omezení pro tuto akci. Dle informací o tom, kde si můžeme nakoupit příslušné produkty, jde téměř ve všech zemích o nákup přímo u AMD. Je přitom pro našince hezké, že z celé východní Evropy tato akce platí pouze pro Českou republiku, či alespoň zatím, ovšem jako téměř všude jinde si musíme přímo u AMD vybrat buď referenční RX 5700, nebo RX 5700 XT. A to je poněkud podivná nabídka. 
 
Je možné, že tyto podmínky budou ještě upraveny, ovšem třeba také ne, když Raise the Game už nyní platí i pro produkty značek Aorus, MSI, Asus a XFX, ovšem pouze na Tchaj-wanu nebo v Číně a v USA jsou do ní zapojeny obchody Amazon USA, B&H Photo, Micro Center a Newegg, zatímco v celé Evropě platí to samé co pro ČR.
 
Vypadá to tak, že Raise the Game je ve své podstatě velice štědrá akce, jak ukazuje následující tabulka, jenomže také ve značné části světa velice omezená vzhledem k výběru karty a prodejce. Obvykle bychom přitom očekávali, že bude platit i pro karty AIB partnerů firmy AMD a přinejmenším pro dva české největší e-shopy. 
 
AMD Raise The Game
Radeon RX 5700 XT Monster Hunder World: Iceborn Master Edition
Resident Evil 3
Xbox Game Pass for PC (3 měsíce zdarma)
Radeon RX 5700
Radeon RX 5600 XT Xbox Game Pass for PC (3 měsíce zdarma)
Radeon RX 5500 XT
Radeon RX 5500
Radeon RX 5500M
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
Resident Evil 3
Warcraft III: Reforged
Xbox Game Pass for PC (3 měsíce zdarma)
Radeon VII
Radeon RX 590 & Below
Xbox Game Pass for PC (3 měsíce zdarma)
 
AMD Raise the Game bude probíhat od 4. února do 25. dubna, anebo prostě do té doby, než AMD vyčerpá zásoby klíčů a voucherů.   
 
Zdroj: AMD


reklama