reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AMD začne nabízet Battlefield 4 i s novými Radeony

13.11.2013, Jan Vítek, aktualita
AMD začne nabízet Battlefield 4 i s novými Radeony
Společnost AMD nedávno vypustila do světa nové modely Radeonů, které byly přijaty veskrze pozitivně, ovšem netýkal se jich program Never Settle, v jehož rámci AMD nabízelo hry k vybraným kartám zdarma. To se nyní mění.
Od dnešního dne tak společnost AMD rozšířila nabídku pro nové karty Radeon R9 a R7, přičemž ta se týká buď herního titulu Battlefield 4 nebo tzv. Silver Reward.





Jak ukazuje tabulka, všichni uživatelé, kteří si zakoupí kartu řady Radeon R9 u autorizovaného prodejce, si budou moci zdarma stáhnout hru Battlefield 4. Vedle toho tu je osamocený model R7 260X, pro nějž je stejně jako pro majitele Radeonů HD 7800 k dispozici výběr dvou her zdarma z nabídky, kterou ukazuje následující seznam:





Nabídka je to tedy poměrně slušná, když si uvědomíme, že cena Radeonu R9 270 má být cca 4200 Kč a za ni krom karty dostaneme také jednu z nejlepších letošních her. Naštvaní však mohou být ti, kteří si pořídili svůj nový Radeon ještě před dnešním dnem, protože ti nedostanou nic.

Dále zpráva mluví o tom, že v únoru příštího roku se do nabídky her zdarma dostane také nový Thief. To ani není velké překvapení vzhledem k tomu, že AMD do něj protlačilo své API Mantle. Otázkou je, zda to potká i další hru pro Mantle - Star Citizen.

Svůj nárok na hry zdarma můžete uplatnit díky kupónům, jež dostanete v balení karty. A aby bylo vše jasné, AMD chce přidat seznam spolupracujících prodejců, u nichž budete mít jistotu koupě karty s příslušnými kupóny. Tento seznam ale ještě nebyl zveřejněn.

Zdroj: Hexus.net
reklama