reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Apple ukázal novou verzi operačního systému iOS

12.6.2012, Jan Vítek, aktualita
Apple ukázal novou verzi operačního systému iOS
Kromě nového hardwaru včera společnost Apple představila také novou verzi mobilního operačního systému iOS. Ten slibuje přes 200 novinek a již je k dispozici v podobě betaverze v rámci iOS Developer Program. Ke koncovým uživatelům se dostane...
Kromě nového hardwaru včera společnost Apple představila také novou verzi mobilního operačního systému iOS. Ten slibuje přes 200 novinek a již je k dispozici v podobě betaverze v rámci iOS Developer Program. Ke koncovým uživatelům se dostane jako bezplatná aktualizace letos na podzim.





Uživatelé se dočkají zcela nové aplikace Maps s navigací a novým pohledem Flyover. Siri také dostane nové funkce, jako podporu pro více jazyků (čeština asi nebude), přístup k výsledkům sportovních utkání, doporučených restaurací a právě promítaných filmů. Facebook bude propojen s kontakty a kalendářem a uživatel bude moci psát na něj zprávy rovnou z Notification Center.

Shared Photo Streams pro iCloud umožní využít nové způsoby pro sdílení fotografií, pouze si vyberete ty, kteří si budou moci prohlédnout vybrané materiály. Pak se vylepšení dočká i prohlížeč Safari díky novým iCloud tabs nebo režimem full screen a nakonec zmíníme podporu volání FaceTime přes mobilní sítě, možnost zřídit VIP Mailbox pro rychlejší zobrazení zpráv od důležitých osob či odmítnout hovor pomocí krátké zprávy.

iOS 6 bude k dispozici pro uživatele zařízení iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, the new iPad, iPad 2 a iPod touch (4. generace).

Zdroj: TZ Apple
reklama