reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Asus uvádí novou desku pro dva procesory Xeon

28.3.2012, Jan Vítek, aktualita
Asus uvádí novou desku pro dva procesory Xeon
Společnost Asus si připravila novou základní desku Z9PE-D8 WS, která je určena jako základ výkonných pracovních stanic. Její formát EEB má velikost 12 na 13 palců a vešly se na něj dva sockety pro procesory Xeon E5-2600 a celkem osm slotů...
Společnost Asus si připravila novou základní desku Z9PE-D8 WS, která je určena jako základ výkonných pracovních stanic. Její formát EEB má velikost 12 na 13 palců a vešly se na něj dva sockety pro procesory Xeon E5-2600 a celkem osm slotů DIMM pro operační paměti. Dále hned Asus zmiňuje funkci SSD Caching, která využívá nainstalované menší SSD jako rychlou vyrovnávací paměť při diskových operacích.





Asus Z9PE-D8 WS dále nabídne celkem sedm slotů PCI Express x16 včetně verzí 3.0 a podporuje zapojení karet do 4-way NVIDIA SLI nebo CrossFireX. Disky a jiná úložná zařízení můžeme připojit přes 6 portů SATA 6 Gbps, pak tu jsou také čtyři porty USB 3.0, osmikanálový zvuk s DTS HD Master Audio, Ethernetové řešení od Intelu a také modul ASMB6-IVKM pro vzdálenou správu nebo software ASWM Enterprise, což je u desky této třídy novinkou.

Firma také nabízí novou službu Advanced Replacement Service pro urychlení případné reklamace s důrazem na flexibilitu a pohodlí zákazníka. K tomu tu je ještě Asus 24X24, což znamená záruku 24hodinového nonstop provozu a také, že daný produkt bude po celých 24 měsíců dostupný na trhu. To vše platí pouze pro trhy v EU, ale plánuje se rozšíření do dalších regionů.

Zdroj: TZ Asus
reklama