reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Bethesda ohlásila The Elder Scrolls VI

11.6.2018, Jan Vítek, aktualita
Bethesda ohlásila The Elder Scrolls VI
Bethesda své fanoušky na E3 velice potěšila, když konečně oficiálně prostřednictvím krátkého traileru potvrdila, že chystá další díl série The Elder Scrolls. Vedle toho si dokázala udělat sama ze sebe i legraci v povedeném videu. 
Fanoušci Bethesdě v poslední době vyčítali neustálé prodlužování života hry The Elder Scrolls V: Skyrim, kterou vypouštěli v nových a nových edicích. V reakci na to bylo stvořeno následující video ohlašující Skyrim Very Special Edition. 
 
 
Tuto edici si budeme moci zahrát i textově pomocí virtuální asistentky Alexy a dokonce nebudeme potřebovat ani zvlášť výkonný hardware, stačí Etch A Sketch, pager nebo lednička (ta pochopitelně umí jen mrazicí kouzla). Skyrim nás tak může doprovázet doslova všude, takže Fus Ro Dotoho.
 
 
V dalším videu ale už Bethesda ukazuje reálný produkt, a sice mobilní titul Elder Scrolls: Blades, který se má blížit původnímu TES: Arena. Zahrnovat bude jak generované, tak ručně navrhované dungeony a tvůrci slibují, že jej budeme moci hrát na telefonu i pouhým jedním prstem. Jednoznačně se dá pochválit grafika, která je na možnosti telefonů skutečně výtečná. A nepůjde pouze o hru určenou mobilním zařízení. Dočkáme se také na PC i herních konzolích. 
 
 
Největší pozdvižení ale vyvolal ten nejméně nápaditý trailer, na jehož konci však je psáno The Elder Scrolls VI. Bethesda tak oficiálně ohlašuje další díl této herní řady a zatím však nebyla ani připravena říci, jaký má podtitul. Dle kamenité krajiny obklopené mořem by to mohl být High Rock (domov Bretonů), či snad spíše Hammerfell ovládaný Red Guardy? Nikdo ale samozřejmě neříká, že podtitul chystané hry musí odpovídat názvu některé z provincií Tamrielu.
 
 
Mluví se ale o tom, že tato hra je stále v předprodukci, takže ji asi nemůžeme očekávat v nejbližších letech. Žádné další informace nebyly zveřejněny.  


reklama