reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Call of Duty Black Ops 4 přijdou v říjnu, bude singleplayer?

18.5.2018, Jan Vítek, aktualita
Call of Duty Black Ops 4 přijdou v říjnu, bude singleplayer?
Společnost Activision už dříve ohlásila, že se na trh na podzim dostane nový titul Call of Duty Black Ops 4. Nyní se už můžeme podívat na to, jak bude tato hra vypadat, protože včera proběhlo její slíbené představení. 
Call of Duty Black Ops 4 bude k dispozici od 12. října a společnost Activision včera vypustila do světa další detaily plus trailer. Potvrdilo se, že tato hra přijde o část pro jednoho hráče a namísto toho se zaměří na multiplayer. Spekulace také nelhaly o tom, že jeho součástí bude režim Battle Royale, který je dnes tolik populární díky PUBG. A samozřejmě nesmí chybět ani režim se zombíky, a to ve třech různých lokacích. 
 
 
Překvapení se tak bohužel nekoná a je vidět, že Activision nehodlá vystoupit z proudu AAA her, kde singleplayer už je pomalu sprosté slovo. Mark Lamia z Treyarch Studio k tomu řekl, že ačkoliv tu nebude tradiční kampaň, příběh bude zapleten do každého z dostupných režimů. Kdo se tak těšil, že si hru užije sám o sobě, má smůlu a je také jasné, že z hlediska příběhu to nemůže být takové, jako kdyby byl součástí kampaně pro jednoho hráče. 
 
Onen režim vycházející z PUBG/Battle Royale/Last Man Standing se zde bude jmenovat Blackout, přičemž hráči v něm budou moci využít už známé mechaniky z Black Ops, což představuje třeba přivolání letecké podpory, různé známé postavy ze série CoD a také mapy ze všech čtyř předchozích dílů Black Ops (World at War a Black Ops 1 až 3). 
 
 
Nicméně dle The Verge zazněl z firmy Activision hlas, že Call of Duty Black Ops 4 budou ve skutečnosti úmyslný krok stranou z hlediska herních režimů a že v budoucnu se série "vrátí k bombastickým filmově laděným režimům pro jednoho hráče, na které jsou lidé zvyklí". Ono ostatně nelze předpokládat, že hry jako PUBG budou populární donekonečna, však někdy se jich už hráči musí nabažit, ale nyní je prostě třeba jejich oblibu řádně využít. 
 
 
Na druhou stranu, zombíci už letí pěknou řádku let a Call of Duty Black Ops 4 budou toto téma ještě rozšiřovat. Bojovat proti nim totiž budeme moci i coby římský gladiátoři nebo v éře Titanicu. 
 
 
Na PC bude hra podporovat rozlišení až 4K, HDR a ultraširokoúhlé monitory. Ovládání na PC bylo také optimalizováno pro klávesnici a myš, což bohužel není vždy pravidlo. Hra přijde 12. října pro PC, PS4 a Xbox One. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama