reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cena Samsung Galaxy Tab 7.7 a Galaxy Note zveřejněna

6.9.2011, Michal Vysušil, aktualita
Cena Samsung Galaxy Tab 7.7 a Galaxy Note zveřejněna
Známý asijský výrobce elektroniky, společnost Samsung, zveřejnil ceny za své dvě novinky. Jedná se o tablet Galaxy Tab 7.7 a tablet/telefon Galaxy Note. Na podzim by se měly oba přístroje objevit na trhu v Dánsku, Norsku, Švédsku a Finsku....
Známý asijský výrobce elektroniky, společnost Samsung, zveřejnil ceny za své dvě novinky. Jedná se o tablet Galaxy Tab 7.7 a tablet/telefon Galaxy Note. Na podzim by se měly oba přístroje objevit na trhu v Dánsku, Norsku, Švédsku a Finsku.



Tablet Samsung Galaxy Tab 7.7 s operačním systémem Android 3.2 bude mít cenovku 699 euro. Za Galaxy Note zaplatíte 799 euro (bude se prodávat s Androidem 2.3).

Samsung Galaxy Tab 7.7, kterému v poslední době dělala negativní reklamu hlavně společnost Apple (kvůli zcela „náhodné“ podobnosti s iPadem) nabídne dotykový Super AMOLED displej s úhlopříčkou 7,7“. Rozlišení bude 1280 x 800 pixelů. Jako procesor zde nalezneme dvoujádrový čip s frekvencí 1,4 GHz. Operační paměť bude mít velikost 1 GB. Dále bude k dispozici 16/32/64 GB paměti flash, podpora HSPA+, zadní kamera s rozlišením 3 MPix (s LED přisvícením) a přední 2 MPix kamera, slot na karty microSD, GPS, WiFI, Bluetooth 3.0 a 5100 mAh baterie.



Přistroj Galaxy Note je něco mezi tabletem a telefonem. Jeho displej (Super AMOLED) má velikost 5,3“ a rozlišení 1280 x 800 pixelů. Mnohé uživatele jistě zaujme stylus, který se k tomuto zařízení dodává. Operační paměť bude mít velikost taktéž 1 GB. Zadní kamera bude mít rozlišení 8 MPix a přední 2 MPix. Baterie bude mít 2500 mAh.

Zdroj: TCM
reklama