reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cooler Master si připravil skříň CM Storm Stryker

19.6.2012, Jan Vítek, aktualita
Cooler Master si připravil skříň CM Storm Stryker
Společnost Cooler Master si pro nás pod značkou CM Storm přichystala novou sněhobílou počítačovou skříň, která dostala označení Stryker. Novinka vychází ze staršího modelu Trooper (recenze) a patří mezi skříně typu Full Tower. I přesto je...
Společnost Cooler Master si pro nás pod značkou CM Storm přichystala novou sněhobílou počítačovou skříň, která dostala označení Stryker. Novinka vychází ze staršího modelu Trooper (recenze) a patří mezi skříně typu Full Tower. I přesto je určena pro přenášení, pro což je vybavena mohutným madlem. K tomu také nabídne boční okno, různé prachové filtry a také externí dokovací stanici X-dock pro 2,5" zařízení, která se u těch lepších skříní od Cooler Masteru již stala v podstatě standardem.





Na předním panelu je také regulátor otáček ventilátorů, porty USB 3.0 i 2.0 a nesmí chybět ani audio konektory. Dále tu jsou uvnitř dvě modulární šachty pro až 4 pevné disky (každá) a jeden 120mm ventilátor. Dovnitř také můžeme nacpat i více radiátorů vodního chlazení, třeba namísto diskových šachet.





Dále tu je devět záslepek pro rozšiřující porty a tray, na nějž můžeme umístit základní desku formátu až XL-ATX. Samozřejmostí jsou pak dobré možnosti správy kabeláže a jejího vedení za trayem, bezšroubkové uchycení komponent a spousta prostoru pro velké a výkonné komponenty.





CM Storm Stryker bude k dispozici ještě tento měsíc za cenu 133 euro bez daně.

Zdroj: TZ Cooler Master
reklama