reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Corsair si připravil barevnou skříň Graphite 230T

17.10.2013, Jan Vítek, aktualita
Corsair si připravil barevnou skříň Graphite 230T
Co se týče barev, pak výrobci počítačových skříní byli vždy spíše konzervativní. Když si začali všímat barev, pak objevili především černou, kterou začli posléze používat na interiéry a až pak začali představovat skříně i jiných barev, a...
Co se týče barev, pak výrobci počítačových skříní byli vždy spíše konzervativní. Když si začali všímat barev, pak objevili především černou, kterou začli posléze používat na interiéry a až pak začali představovat skříně i jiných barev, a to zpravidla bílé. Existuje ale samozřejmě i dost výjimek, mezi něž se zařadí i Corsair Graphite 230T.





Jedná se o skříň typu Middle Tower, která bude k dispozici v klasické černé, pak i světle šedé a rovněž oranžové barvě. Všechny verze mají boční okno, ovšem černá verze bude k dispozici i bez okna. Cena pak bude ve všech případech stejná, a to 80 USD.





V ostatních ohledech jde o naprosto běžné počítačové skříně, jež se budou hodit pro sestavy založené na desce ATX (popř. mini ITX / micro ATX). Od výroby jsou vybaveny dvěma předními 120mm ventilátory s LED a jedním zadním modelem (celkově je tu 6 pozic), všechna úložná zařízení se montují bez přispění šroubků, záslepek tu máme sedm, nechybí podpora rozhraní USB 3.0 na zadním panelu, karty mohou být dlouhé až 320 mm a pevné disky mohou být maximálně čtyři. Pro SSD tu máme ještě další 4 vyhraněné pozice a mechaniky či jiná zařízení velikosti 5,25" mohou být až tři.





Corsair Graphite Series 230T se již dostala i do nabídky našich obchodů, a to s cenou kolem 2200 Kč s daní.

Zdroj: Hexus.net
reklama