reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Corsair uvedl skříň Carbide SPEC-06 RGB

18.7.2018, Milan Šurkala, aktualita
Corsair uvedl skříň Carbide SPEC-06 RGB
Další novinkou na trhu počítačových skříní je model Corsair Carbide SPEC-06 RGB. Ten nabídne RGB osvětlení a možnost využití několika režimů svícení. K tomu využívá i skleněnou bočnici, aby bylo dobře vidět na komponenty.
Společnost Corsair už dávno nevyrábí jen operační paměti. V nabídce má např. i počítačové skříně a poslední novinkou je verze Carbide SPEC-06 RGB. Jak už název napovídá, najdete zde RGB osvětlení, konkrétně předního panelu. Osvětlení má tři ovladače a díky tomu možnost nastavit mnoho různých režimů svícení, rychlost a styly barevných přechodů. Díky skleněné bočnici může být výhled i na osvětlené komponenty vevnitř.
 
Corsair Carbide SPEC-06 RGB
 
Mid-tower ATX skříň podporuje technologii Corsair Direct Airflow Path, která zajišťuje přísun chladného vzduchu k těm nejteplejším komponentám. Už při koupi zde najdete dva 120mm ventilátory, nicméně kdo bude chtít, může použít i vodní chlazení, např. Corsair Hydro Series H150i PRO RGB Liquid CPU Cooler. Místo je tu až pro šest 120mm ventilátorů (3 vpředu, 2 nahoře a jeden vzadu), podporována je i montáž až tří 140mm verzí (dva vepředu a jeden nahoře).
 
Svítící Corsair Carbide SPEC-06 RGB
 
Vevnitř je dost místa na čtyři 2,5" a dva 3,5" disky. Výrobce také pamatoval na management kabelů a čistotu i výkon po delším používání. Umožněna je totiž i výměna prachových filtrů. Rozměry skříně činí 474×215×455 mm, váží 7,8 kilogramu. V prodeji bude stylová bílá i černá verze. Cena byla stanovena na 94,9 EUR.
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama