reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Creative přidal do své stáje nový širokoúhlý ZEN Vision W

31.8.2006, Jakub Sadílek, aktualita
Creative přidal do své stáje nový širokoúhlý ZEN Vision W
Creative uvedl nový přehrávač do své rodiny ZEN, jenž nese označení ZEN Vision W. Zařízení disponuje širokoúhlým (16:9) 4,3 palcovým LCD a bude se dodávat v kapacitách 30 a 60 GB. S 60GB modelem si uživatel může dopřát (samozřejmě v rozumném...
Creative uvedl nový přehrávač do své rodiny ZEN, jenž nese označení ZEN Vision W. Zařízení disponuje širokoúhlým (16:9) 4,3 palcovým LCD a bude se dodávat v kapacitách 30 a 60 GB. S 60GB modelem si uživatel může dopřát (samozřejmě v rozumném rozlišení) až 240 hodin videa.



ZEN Vision W dále podporuje paměťové karty typu CompactFlash Type II s možností přenosu fotografií a dalších materiálů z digitálního fotoaparátu. Pokud se jedná o již zmíněné video je k dispozici hned několik nejpoužívanějších formátů: MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4-SP, MJPEG a XviD. Video a zvuk je schopen přehrávat i přímo do televize, nebo třeba do hi-fi věže, a to pomocí integrovaného TV-Outu. Další z dobře vymyšlených součástí tohoto přístroje je vyjímatelná baterie, která (dle Creative) vydrží až na 4,5 hodiny provozu, dále pak FM tuner, mikrofon a organizér s podporou synchronizace s Microsoft Outlook. Konektivitu se svým okolím zajišťuje rozhraní USB 2.0.

Pokud se na přístroj podíváme s hlediska ceny pak 30GB verze vyjde na $399 (8820 Kč) a 60GB model ještě o $100 dráž (tedy asi 11000 Kč). Dostupnost je zatím hlášena pouze pro USA a Asii, kde bude předán obchodníkům v září. Na našem trhu jej můžeme tedy očekávat se zpožděním.

Zdroj: Dailytech
reklama