reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cyberpunk 2077 opět zpožděn, nové datum vypuštění spadá do listopadu

19.6.2020, Jan Vítek, aktualita
Cyberpunk 2077 opět zpožděn, nové datum vypuštění spadá do listopadu
Zástupci CD Projekt Red uváděli, že odsunutím Cyberpunku 2077 na září chtějí získat čas jen na konečné vyladění této v podstatě již hotové hry a později jsme se dozvěděli, že to nemá ohrozit ani nový koronavirus. Jaká je skutečnost?
O odsunutí Cyberpunku 2077 na září bylo rozhodnuto už na začátku tohoto roku, kdy nikdo nemohl tušit, jak covid-19 zasáhne Evropu i celý svět a také že důvod zpoždění byl jiný. Poté přišla alespoň trošku pozitivní zpráva, že koronavirus neohrožuje tento nový termín, a mohli jsme se tak těšit na to, že vzhledem k lednovému vyjádření studia je vše na dobré cestě. Nyní ale přichází další vyjádření a odsunutí vypuštění hry o další dva měsíce, a to na 19. listopad. Důvod?
 
 
Ten je zřejmý už z prvních řádků, kde se píše, že CD Projekt Red nechce vypouštět na trh hru, která není hotová a připravená. Za tímto přístupem si stojí i přes očekávanou negativní reakci fanoušků a jsou si vědomi, že tím přicházejí o jejich důvěru. Chtějí se tak alespoň omluvit za to, že je nechají ještě čekat.
 
V dalším odstavci nám zástupci studia CD Projekt Red sdělují, že Cyberpunk 2077 je z hlediska obsahu a příběhu i veškerých questů hotový. Ovšem právě kvůli velkému množství obsahu a provázanosti příběhu je třeba vše pečlivě zkontrolovat, vyvážit herní mechaniky a opravit mraky chyb. 
 
Nakonec se dozvídáme, že novináři po celém světě už Cyberpunk 2077 hrají, aby mohli na 25. června připravit svá preview. Marcin Iwiński a Adam Badowski se už těší na jejich ohlasy, stejně jako na reakce veřejnosti. 
 


reklama