reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

D-Link představuje dvě výkonné IP kamery pro exteriéry

20.9.2012, Jan Vítek, aktualita
D-Link představuje dvě výkonné IP kamery pro exteriéry
Vedle společnosti Canon má nové IP kamery také firma D-Link, která si připravila venkovní modely podporující cloudovou platformu mydlink. Jedná se o dva kusy, a sice DCS-2310L a DCS-7010L, které mají zvládnout i náročné venkovní podmínky...
Vedle společnosti Canon má nové IP kamery také firma D-Link, která si připravila venkovní modely podporující cloudovou platformu mydlink. Jedná se o dva kusy, a sice DCS-2310L a DCS-7010L, které mají zvládnout i náročné venkovní podmínky i díky svému prachuvzdornému pouzdru. To rovněž odolá i vodě podle stupně krytí IP65 v případě DCS-2310L, zatímco DCS-7010 má ještě vyšší stupeň odolnosti IP66 díky hliníkovému tělu.





Oba modely disponují 1/4” snímači CMOS s rozlišením 1 Mpix a v noci mohou využít přísvit s infračervenými LED a ve dne vylepší obraz infračervený filtr. Kameru DCS-2310L lze díky stojanu připevnit na strop či stěnu. Vybavena je čidlem pro detekci pohybu (PIR), čtečkou karet MicroSD/SDHC pro ukládání záznamu a díky klientu Samba lze ukládat data přímo na NAS.





DCS-7010L je typu bullet s průměrem pouze 4 cm, díky němuž je nenápadná. Stejně jako předchozí model podporuje Power over Ethernet, lze ji vylepšit o obousměrnou komunikaci s využitím portů pro mikrofon a reproduktory, kterou DCS-2310L zahrnuje již v základní výbavě. Obě podporují streamování obrazu v H.264 a MPEG-4 s kompresí Motion JPEG.

Díky spolupráci s mydlink lze pro sledování obrazu kamer využít zařízení s iOS či Androidem a případně tu je také známý software D-ViewCam pro Windows a správu až 32 kamer najednou.

Obě kamery budou u nás a na Slovensku dostupné od příštího měsíce. Doporučená MOC modelu DCS-2310L je 6425 Kč / 257 euro. Model DCS-7010L stojí 9225 Kč / 369 euro (bez DPH).

Zdroj: TZ D-Link
reklama