reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Diablo 2 Resurrected podporuje původní mody: lze odemknout všechny postavy

16.4.2021, Milan Šurkala, aktualita
Diablo 2 Resurrected podporuje původní mody: lze odemknout všechny postavy
Alpha verze dlouho očekávané hry Diablo 2 Resurrected se už dostala mezi hráče. Poněvadž je postavena na enginu původní hry, fungují i stejné mody. Navzdory omezením ze strany Blizzardu tak lze hrát za všechny postavy.
Blizzard před pár dny vydal alpha verzi velmi napjatě očekávané hry Diablo 2 Resurrected. Testeři se tak už slétli na hru a zkouší, jak vlastně nová verze vypadá, kde má chyby a podobně. Hra je ze strany Blizzardu omezena na první dva akty a pouze tři postavy z celkových sedmi (počítáme-li i datadisk Lord of Destruction). Konkrétně jde o amazonku, barbara a sorceresku (kouzelnici). Fanoušci hry ale přišli na to, jak to obejít a odemknout i další postavy.
 
Diablo 2 Resurrected
 
Vtip je v tom, že novinka není až tak moc novinkou. "Pod kapotou" remasteru je stále staré Diablo 2, na které je nalepena nová grafika. Dle tvůrců se tak nová verze může přepnout do starého designu (pokud ve hře zůstane přepínač) a dokonce mají fungovat i uložené pozice z původní varianty. Není tedy divu, že fungují i mody na původní hru. Jedním z nich je mod pro úpravu hrdiny, díky kterému lze hru přesvědčit, že vaše povolená postava je jednou z těch nepovolených. Resurrected pak načte grafiku a schopnosti zablokovaných postav, takže si můžete zahrát i za nekromancera, paladina nebo třeba druida. Na internetu se tak nyní už objevily i záznamy hry s těmito postavami.
 
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama