reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Diablo IV Beta až do pondělního večera zdarma pro všechny

25.3.2023, Milan Šurkala, aktualita
Diablo IV Beta až do pondělního večera zdarma pro všechny
Dlouho očekávaná hra Diablo IV je tento víkend zdarma k dispozici pro všechny. Betaverzi si můžete zahrát až do pondělního večera, takže pospíchejte. K dispozici bude pro Xbox, PlayStation i pro PC s operačním systémem Windows.
Diablo IV je velmi dlouho očekávanou hrou. Nyní byl spuštěn program Open Beta, který odstartoval včera v 17:00 a potrvá až do pondělí 27. března 20:00 našeho času. V této době si můžete hru stáhnout a zdarma zahrát. Hráči měli v rámci Early Access přístup ke třem různých postavám, a to Barbarian, Rogue a Sorcerer, nicméně tento víkend se přidává ještě Druid a Necromancer.
 
Diablo IV
 
Ti, kteří hráli v Early Access, mohou v rámci Open Beta víkendu pokračovat dále, nicméně tyto postavy se pak nepřenesou do plné verze hry, až vyjde (postavy budou smazány). Pak budete muset začít hrát vše od začátku. Zajímavostí budou boje s nejtěžšími příšerami, např. Ashava bude k dispozici dnes v 18:00, 20:00 a zítra ráno (zde pozor, mění se nám časy ze zimního na letní). Pozor také na velikost hry, verze pro PC např. zabírá 85 GB.
 
Pro instalaci Beta verze si otevřete klienta Battle.net (pokud Vás vyzve k aktualizaci na jeho nejnovější verzi, proveďte to) a v záložce "Games" si přidejte Diablo 4 mezi oblíbené (Favorites). Pak zde klikněte na jeho zástupce (ikona hry), abyste se dostali na jeho stránku, kde už vlevo uvidíte zelený odkaz "Beta Available". Klikněte na něj, čímž se pod ním v levém dolním rohu aktivuje velké modré tlačítko "Install".
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama