reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

DOOM Eternal a další novinky od Bethesdy

10.6.2019, Jan Vítek, aktualita
DOOM Eternal a další novinky od Bethesdy
Bethesda už představila na E3 své novinky, mezi něž patří především DOOM Eternal, čili další nový díl po restartu série. Dále tu máme Wolfenstein: Youngblood, Rage 2 či The Elder Scrolls Online. 
Na podzim si opět užijeme dostatek démonů, které budeme moci vyřídit všemožnými způsoby. V listopadu totiž nastoupí DOOM Eternal, a to konkrétně 22.11.2019 pro PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch. K dispozici bude rovněž i na Google Stadia jako streamovaná hra, a to pouhý týden poté, co bude tato platforma zprovozněna pro první zákazníky. 
 
 
Stejně jako v původním druhém dílu DOOM zde půjde o to, že peklo vtrhlo na samotnou Zemi a tam se s ním utká náš Doom Slayer. Nový díl slibuje vedle nových nepřátel, zbraní a prostředí také nové multiplayerové režimy, mezi nimiž je i battlemode. V něm se naopak v kůži démonů utkáme dva proti jednomu s plně vybaveným Doom Slayerem. 
 
 
Navnadit nás může zatím zveřejněný trailer, přičemž hra už je k předobjednání na Steamu. 
 
Wolfenstein: Youngblood bude také hra plná akce, jak jsme ostatně zvyklí. I zde máme nový trailer ukazující BJova dvojčata Jess a Soph, která se budou v boji proti nacistům doplňovat se svými kybernetickými obleky. 
 
 
Podíváme se především do Paříže, přičemž celý dosud známý příběh se točí právě kolem BJe, kterého se jeho dcery budou snažit najít, a to od 26. července na PS4, Xbox One, Nintendo Switch a PC. 
 
The Elder Scrolls Online dostane novou serverovou kapacitu pro podporu očekávané vlny nových hráčů. Připraven byl filmový trailer týkající se Elsweyr, v němž ale uvidíme pouze souboj s drakem v hořícím městě. 
 
 
Rage 2 už je dávno na trhu, ovšem tento týden se mohou hráči těšit na nové stroje včetně pilotovatelného bojového robota, nové nepřátele, herní režimy, atd. Chystá se také expanze Rise of the Ghosts s novými lokacemi, příběhem a zbraněmi. 


reklama